X
84490010_2746594275377692_1882691011461775360_n

Tânără lovită de mașină, pe Coposu, în apropierea Spitalului Județean

O tânără de 23 de ani a ajuns la spital, după ce a fost acroșată de mașină, pe Bulevardul Corneliu Coposu. Potrivit polițiștilor, accidentul s-ar fi petrecut în zona unei treceri de pietoni.

O șoferiță de 27 de ani a accidentat-o pe tânăra de 23 de ani, în apropierea trecerii de pietoni din dreptul intrării în curtea Spitalului Județean Sibiu. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile în care s-a produs accidentul rutier, spune Luciana Lazăr, din partea Poliției Sibiu.

La locul accidentului a intervenit și un echipaj de tip C al Serviciului de Ambulanță Sibiu. Victima a fost transportată la spital, cu traumatism la gleznă, transmite Genu Scridon, din partea Ambulanței Sibiu.

Foto: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  gramaticus

  Ce inseamna echipaj de tip C si cu ce ne-ar ajuta aceasta informatie? :)

  Mai interesant ar fi care din cele doua umblau cu ochii beliti in telefon? Probabil, ambele? :)

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sorina

  Ambulanta tip C – ambulanta destinata interventiei medicale de urgenta la cel mai inalt nivel si transportului medical asistat al pacientului critic, fiind dotata cu echipamente, materiale si medicamente de terapie intensiva. Echipajul ambulantei tip C este condus obligatoriu de un medic special pregatit, iar vehiculul este astfel construit incat sa permita acordarea asistentei medicale de urgenta in mod corespunzator. Ambulantele de transport al nou-nascutilor aflati in stare critica fac parte din categoria ambulantelor tip C.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sorina

  Se pare ca peste noapte s-au imbunatatit dotarile ambulantei de tip C…
  Si ce sa vezi, doar pentru un traumatism la glezna s-a trimis o asemenea ambulanta. Cata risipa, nu???
  Pentru necunoscatori si pentru cei care butoneaza telefoanele doar sa se dea in spectacol, victima era in stare de inconstienta, cu fractura dubla la un picior si luxatie de glezna la celalalt… plus altele…
  Si inca un “ce sa vezi” ca accidentul s-a petrecut in apropierea unei treceri de pietoni. Pai ar fi culmea ca victima sa mai fie pe trecere dupa ce a acostat-o masina!
  Autovehiculele de pe prima banda au putut opri pentru a traversa persoana!

  Sa ne dam mari bastani stim, dar sa cautam adevarul, NU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact