X
scoala clasa rechizite (1)

Aproape 2.400 de elevi lipsesc din cauza virozelor. Școala „Nicolae Iorga”, campioană la îmbolnăviri

Cazurile de gripă din instituțiile de învățământ continuă să scadă. Pe de altă parte, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) anunță că au fost înregistrate aproape 2.400 de cazuri de viroze.

În urma ultimei centralizări făcute la nivelul IȘJ Sibiu s-au înregistrat 119 cazuri de gripă în școlile din județ. De asemenea, cei de la inspectorat spun că au fost înregistrate și 2.383 de cazuri de viroză. Vă reamintim că, în ceea ce privește cazurile de gripă, acestea au fost stabilite prin teste rapide și nu prin analize de laborator rămânând, astfel, la stadiul de suspiciune.
Cei mai mulți copii la care virusul gripal a fost confirmat prin teste rapide sunt la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Sibiu (17), Școala Gimnazială Bazna (15), Școala Gimnazială „Mihai Viteazu”, Șelimbăr (10) și Liceul Tehnologic „J. Lebel” Tălmaciu (9).
Cei mai mulți elevii diagnosticați cu viroze sunt tot la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Sibiu (154), la Școală Gimnazială Nr. 1 Sibiu (143), la Școala Gimnazială Avrig (102), la Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” din Avrig (89) și la Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna” Sibiu.
Cursuri suspendate rămân doar cele de la clasa a IV-a A de la Colegiul Național Pedagogic ”Andrei Șaguna” Sibiu.

Foto arhivă

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact