X
The Guardian 04 02 2020

Publicația britanică The Guardian laudă Sibiul și Astra Film Festival

Festivalul Astra Film face din nou ecouri în presa internațională prin prezența în ediția print a The Guardian (4 februarie).

În timpul ediției de anul trecut, o fotografie cu niște doamne în vârstă purtând ochelari VR, fotografie care a devenit virală în social media, a fost preluată de către ziarul britanic de renume.

The Guardian descrie Domul ca pe o Lună Roz care tocmai a aterizat în Piața Mare din Sibiu. Un nume perfect pentru un loc cu totul și cu totul special, care se încarcă cu energia și curiozitatea copiilor, adolescenților și publicului de orice vârstă.

Domul face parte din festival, iar în interiorul său au loc proiecții imersive, cinemaul experimental și interactiv creând o experiență senzorială intensă și diferită, experiență care este foarte greu de uitat.

În Dom, pe lângă proiecțiile impresionante, au loc evenimente unice, spectacole de muzică, instalații multimedia, și multe altele, oferindu-ți posibilitatea de a călători cu ușurință în timp și spațiu.

De la tehnologia de ultimă oră la presa scrisă și înapoi, Astra Film Festival își întinde viața în imagini peste granițele țării, crezând că viitorul merită să fie reimaginat.

ASTRA FILM

The Guardian 04 02 2020

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact