X
Turnului parcare sibiu iarna zapada ninsoare vreme meteo (4)

Primăria Sibiu: s-a intervenit cu sare și plug

Nouă utilaje de deszăpezire acționează în Sibiu și Păltiniș, pentru a îndepărta zăpada de pe căile de circulație, anunță reprezentanții administrației locale.

În contextul primei ninsori din acest an, reprezentanții Terra Building au intervenit pe străzile din Sibiu și Păltiniș de la primele ore ale zilei de vineri. ”Firma contractată pentru deszăpezire intervine în teren din această dimineață de la ora 1 cu opt utilaje în Sibiu și de azi-noapte de la ora 23 cu un utilaj în stațiunea Păltiniș, unde stratul de zăpadă a depășit 10 cm”, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu într-o informare de presă transmisă redacției Turnul Sfatului.

Alte trei echipe de muncitori lucrează la deszăpezirea zonelor înguste din centru, în stațiile de autobuz, în zona pasajelor și a scărilor. ”În Sibiu s-a intervenit cu sare și plug pentru îndepărtarea zăpezii pe străzile de pe prioritatea 1 (drumuri în pantă, rampă, sensuri giratorii și străzi principale) și se lucrează pentru degajarea străzilor din prioritatea 2 și 3”, detaliază reprezentanții Primăriei intervențiile utilajelor, care vor rămâne, în continuare, pe teren.

Potrivit meteorologilor sibieni, ninsorile vor mai continua, slab, pe parcursul zilei de azi, după care, de sâmbătă, cerul se va limpezi. De săptămâna viitoare este preconizată încălzirea vremii.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Netz

    In Paltinis unde??? Poate strict pe langa hotelul Hohe Rinne…. Dar mai sunt si alte zone care platesc taxe si impozite la Sibiu, dar ne deszapezim pe banii nostri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact