Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Tren deraiat la Săliște. Nu sunt victime

Tren deraiat la Săliște. Nu sunt victime

Locomotiva trebului Inter-regional Brașov- Budapesta a deraiat lângă gara Săliște, fără a exista victime, a anunțat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române. În tren se aflau 32 de persoane, iar accidentul s-a produs din cauza deraierii unei osii a locomotivei trenului. ”A fost îndrumată locomotivă de ajutor, din staţia Sibiu, trenul urmând să fie reînscris în circulaţie în maximum 15 minute, pe ruta deviată Sibiu-Copşa Mica-Alba Iulia-Vinţu de Jos”, transmite CFR.

ISU Sibiu a anunțat la rândul său că a fost informat de accident de către un reprezentant al Secției Regionale Transporturi Călători Sibiu, dar că nu există pagube și victime.

Foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Salmonela Gorgonzales

Acum 4 ani

Pai banii de investitii ai CFR au fost investiti in prostituatele cu masini de lux care umbla printre noi si mai satisfac din cand in cand cate un parlamentar cu cate 5 vile, construite tot din banii de la CFR si eventual Tarom, printre altele. Cam asa merge treaba si ma mir ca mai exista sine pe care sa circule acele "trenuri". Prapadul pe care l-au acele haite de talhari si analfabeti functionali care isi plimba trupurile prin parlament, in asta se traduce, in decadere, depopulare, haos.... CFR e o buna poza edificatoare pentru toata Romania. Sa nu uitam ca Tariceanu e un recunoscut infractor international, Vozganian la fel, Dragnea nu s-o putut abtine sa fure nici de la copii, Voiculescu rade cu prejudiciile nerambursate, ca si Nastase din vilele facute din bani furati si tot asa. Toti acesti indivizi inca sunt acolo, conduc, fac legi pentru fraieri ca noi. Iar DNA nu mai exista si justitia isi cere partea din furaciuni subforma pensiilor speciale... ala e pretul tacerii si al spalarii de dosare. Iar noi, inca platim taxe in troaca asta numita Romania.
Raspunde

McD

Acum 4 ani

..norocul nostru este ca nu avem cai ferate de mare viteza, asa poate ca in urma accidentelor dese de pe caile ferate nu moare nici un pasager sau nu este grav ranit...la 30-40 km/h avem sanse de supravietuire...e de plans de fapt nu de ras...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus