X
transfagarasan (2) telecabina Balea

Doi turiști din Alba, blocați între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă. Intervenție a jandarmilor

Jandarmii au intervenit astăzi, în jurul orei 17, în urma unui apel la ”112” pentru a prelua doi turiști din Alba Iulia rămași blocați între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă din cauza faptului că nu erau echipați corespunzător. ”Cei doi turiști din Alba Iulia au fost însoțiți de jandarmi până la telecabina stațiunii, de unde s-au deplasat în siguranță către Bâlea Cascadă. De aici au fost preluați de un echipaj de ambulanță, în prezent fiind în afara oricărui pericol. Turiștii aflați în dificultate în zonele montane Păltiniș și Bâlea pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112” sau se pot adresa direct jandarmilor”, anunță Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu, prin Slt. Floriana Picioiu.

Serviciul de Ambulanță Sibiu a anunțat că un echipaj s-a deplasat la Bâlea Cascadă pentru a-i prelua pe cei doi turiști, însă aceștia au refuzat transportul la spital. ”Inițial, la 112, s-a anunțat că sunt hipotermici. La sosirea echipajului, cei doi tineri de 21 ani se găseau in stare bună și au refuzat transportul la spital”, anunță SAJ Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anonymus

  si nu ii pune sa plateasca interventia facuta avand in vedere ca nu aveau ce sa caute acolo neechipati si mai mult ca au refuzat transportul la spital deci a fost si echipaj de salvare trimis degeaba timp in care un alt bolnav poate chiar a avut nevoie de salvare…

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Iacobv

  Anonymus daca ajungi la urgenta cu infart miocsrdic si esti fumator sau mananci shaorma abuziv, sa te putem si pe tine la plata? Sistemul de urgenta e pentru persoane aflate in situatii de urgenta. Cand ai o urgenta nu conteaza cat de corecte au fost imptejurarile care au dus la aceasta sitiatie. Hai sa ne respectam intre noi si sa nu mai fim asa înțepați, o zi buna tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact