Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Aproape 3.000 de cazuri de viroze în școli. Nu mai sunt cursuri suspendate

Aproape 3.000 de cazuri de viroze în școli. Nu mai sunt cursuri suspendate

Toate clasele din județul Sibiu care au avut, săptămâna trecută, cursurile suspendate și-au reluat activitatea. Cu toate acestea, cazurile de suspiciune de gripă și virozele sunt monitorizate, în continuare, la nivelul Inspectoratului Școlar Județean.

Și în această săptămână continuă monitorizarea cazurilor de suspiciune de gripă și a virozelor în instituțiile de învățământ din județ. Astfel, potrivit reprezentanților IȘJ, se înregistrează, în rândul elevilor, 143 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2.958 de cazuri de viroză. Săptămâna începe fără a mai exista clase sau unități de învățământ care să aibă cursurile suspendate.

Foto arhivă

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 696

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus