X
84928083_3251110938238078_7598325028169449472_n

Viral. Cum au reparat autoritățile din Hațeg o conductă de apă, veche din 1978

Găurile din conducta de alimentare cu apă a orașului Hațeg, județul Hunedoara, au fost astupate cu bucăți de lemn. Un localnic a fotografiat conducta și a postat imaginile pe Facebook, care au devenit virale.

Reprezentanții companiei de apă spun că acea conductă este veche din 1978 și că urmează să fie înlocuită, scrie Mediafax.

“Apa Prod…..firmă de stat. Rezultatele sunt astea și nu e abureală. Poza asta e reală și așa este situația!!! În Hațeg Hunedoara…….conducta Apa Prod, ca în telenovele. (…) Poza asta nu e un trucaj, o puteți vedea în Hațeg …….mândria Apa Prod!”, a scris Cristi Măgurean pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al societății Apa Prod, Andreea Morogan, a declarat pentru Mediafax că acea conductă este din anul 1978.

“Tronsonul de conductă, pe o distanță de 580 de metri, urmează să fie înlocuit în perioada următoare. Acesta a fost prevăzut pentru înlocuire, iar la momentul de față suntem în situația de achiziție a conductei și materialelor necesare înlocuirii acestui tronson”, a spus purtătorul de cuvânt al societății Apa Prod.

Valoarea lucrărilor este de aproximativ 145.000 euro, iar înlocuirea întregii conducte de aducțiune de la Sântămăria Orlea până la rezervorul de înmagazinare al orașului Hațeg, pe o lungime totală de 3,2 km, este cuprinsă în următorul program de investiții european. Lucrările vor începe în al treilea trimestru al acestui an, mai susține sursa citată.

foto Cristi Magurean/facebook

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Tembelism General

    Oare cat au costat lemnele alea infipte in teava ?…… 100 000 Euro ?
    Faine “autoritati”…alti insi care umplu primaria de prostie, fac drumu pana acasa si la birou, degeaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact