Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

FOTO - Cât rezistă o groapă asfaltată în centrul Sibiului?

FOTO - Cât rezistă o groapă asfaltată în centrul Sibiului?

Mai puțin de 24 de ore. Atât rezistă o groapă proaspăt asfaltată în centrul Sibiului, pe una dintre cele mai circulate străzi din oraș.

O groapă asfaltată de muncitorii societății de gaz pe Bulevardul Coposu, exact în fața teatrului, a rezistat mai puțin de 24 de ore. Groapa a fost asfaltată în cursul zilei de joi, săptămâna trecută. A doua zi, vineri, deja o parte din umplutură se măcinase și fusese spălată de ploi și roțile mașinilor.

asfalt groapa drumuri muncitori plombare (5) asfalt groapa drumuri muncitori plombare (3) groapa dupa plombare (2) groapa dupa plombare (1)

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții municipalității sibiene spun lucrarea a fost oricum una provizorie și de îndată ce vremea se va încălzi se va realiza o asfaltare de lungă durată.

”În zonă a avut loc o intervenție a societății de gaz la rețelele proprii, aceasta având obligația de a aduce suprafața afectată de lucrări la starea inițială. Reparațiile s-au efectuat cu mixtură asfaltică stocabilă, o soluție provizorie, utilizată în sezonul rece, când nu este posibilă asfaltarea din cauza temperaturilor scăzute. Suprafața respectivă se va întreține periodic cu mixtură asfaltică stocabilă până când temperaturile vor permite asfaltarea definitivă”, au explicat reprezentanții Primăriei Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

El Dorado

Acum 4 ani

Daca o repara cei de la pamant bildig rezista foarte mult, adica daca o repara prost si asa si fac, rezista foarte mult pina o refac din nou. Vezi strada Alba Iulia la intrare in Turnisor.
Raspunde

papa

Acum 4 ani

De mentionat ca a 3-oara a fost carpita.
Raspunde

Danilla

Acum 4 ani

Danila
Raspunde

Ion

Acum 4 ani

Am crezut ca să rupt mașina în 2... România 2020....
Raspunde

Don Balon

Acum 4 ani

Gropile rezista foarte mult,reparatile lor nu rezista mai deloc.
Raspunde

Nicolae Doru

Acum 4 ani

Așa se spală suprafețele pentru asfaltare pe mizerie nu are cum să facă priză asfaltul https://www.youtube.com/channel/UCvCYJYCT4PAuSCEHSjiq2aQ
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus