X
groapa dupa plombare

FOTO – Cât rezistă o groapă asfaltată în centrul Sibiului?

Mai puțin de 24 de ore. Atât rezistă o groapă proaspăt asfaltată în centrul Sibiului, pe una dintre cele mai circulate străzi din oraș.

O groapă asfaltată de muncitorii societății de gaz pe Bulevardul Coposu, exact în fața teatrului, a rezistat mai puțin de 24 de ore. Groapa a fost asfaltată în cursul zilei de joi, săptămâna trecută. A doua zi, vineri, deja o parte din umplutură se măcinase și fusese spălată de ploi și roțile mașinilor.

asfalt groapa drumuri muncitori plombare (5) asfalt groapa drumuri muncitori plombare (3) groapa dupa plombare (2) groapa dupa plombare (1)

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții municipalității sibiene spun lucrarea a fost oricum una provizorie și de îndată ce vremea se va încălzi se va realiza o asfaltare de lungă durată.

”În zonă a avut loc o intervenție a societății de gaz la rețelele proprii, aceasta având obligația de a aduce suprafața afectată de lucrări la starea inițială. Reparațiile s-au efectuat cu mixtură asfaltică stocabilă, o soluție provizorie, utilizată în sezonul rece, când nu este posibilă asfaltarea din cauza temperaturilor scăzute. Suprafața respectivă se va întreține periodic cu mixtură asfaltică stocabilă până când temperaturile vor permite asfaltarea definitivă”, au explicat reprezentanții Primăriei Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  El Dorado

  Daca o repara cei de la pamant bildig rezista foarte mult, adica daca o repara prost si asa si fac, rezista foarte mult pina o refac din nou. Vezi strada Alba Iulia la intrare in Turnisor.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact