Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Intervenție la conducta de transport apă potabilă Fontă Dn 600 în zona parcului Sandor Petofi – str.Tudor Arghezi

Intervenție la conducta de transport apă potabilă Fontă Dn 600 în zona parcului Sandor Petofi – str.Tudor Arghezi

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că joi, 13.02.2020, în intervalul orar 09.00 – 16.00, vor avea loc lucrări de reparație a conductei Fontă Dn 600, în parcul Sandor Petofi, de lângă Șoseaua Alba Iulia. Pe perioada lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru abonații de pe strada Aleea Filozofilor, inclusiv Spitalul de Pneumoftiziologie și, de asemenea, este posibil să apară scăderi ale presiunii apei furnizate în zona orașului de jos, zona Gării, zona Constituției - Hermann Oberth – Fabricii. Abonații din zona menționată sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. În funcție de solicitări, Apă Canal Sibiu S.A. va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră prin intermediul unei autospeciale ce va staționa pe Aleea Filozofilor lânga poarta de intrare în spital. La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus