Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Alianța USR PLUS a semnat la Sibiu primul protocol de alianță politică locală

Alianța USR PLUS a semnat la Sibiu primul protocol de alianță politică locală

Primul protocol de alianță politică locală, în baza Protocolului de Asociere al Alianței semnat la nivel național, a fost semnat la Sibiu, anunță reprezentanții Alianței URS Plus.

„Am făcut încă un pas care ne duce mai aproape de fuziunea dintre USR și PLUS, așteptată și dorită de cetățeni. Filialele județene din Sibiu sunt primele, la nivel național, care au semnat un astfel de protocol ce crează autonomie locală și orice neînțelegeri se mediază și la nivel județean, nu doar național. Împreună cu colegii mei din USR și PLUS Sibiu, ne dorim să deschidem drumul și pentru alte filiale, iar coordonarea comună a politicilor publice și comisiilor comune de lucru va întări alianța la nivel județean și local. Mă bucur că aducem buna colaborare din cele două campanii, europarlamentare și prezidențiale și într-o formă scrisă. Vom începe să prezentăm proiectele comune pentru județul Sibiu și UAT-uri și ne dorim să vorbim cu cât mai mulți oameni. De acum, trebuie să construim împreună”, a declarat Adrian Echert, președintele USR Sibiu.

Prin semnarea acestui protocol de alianță politică locală, s-a format Comisia Județeană de Coordonare a Alianței care, după ce candidații vor fi validați de ambele partide la nivel local, validează candidații comuni ai Alianței USR PLUS.

Alianța USR PLUS Sibiu (1)

„Astăzi am făcut un pas important pentru întărirea Alianței USR PLUS la nivelul județului Sibiu. Protocolul de asociere semnat între USR și PLUS Sibiu este un act de unitate ce reprezintă voința majorității membrilor celor două filiale județene. Acest protocol reglementează colaborarea în alianța locală necesară desfășurării alegerilor locale și parlamentare ce vor avea loc în acest an. De astăzi, Alianța USR PLUS va acționa ca un singur partid, având un Comitet Executiv unic. Doresc să transmit că noi, Alianța USR PLUS, am înțeles dorința celor care ne susțin, că împreună suntem una din principalele forțe politice din Județul Sibiu și doar împreună vom câștiga alegerile”, a declarat Raul Apostoiu, președinte PLUS Sibiu.

În acest moment la nivelul județului Sibiu atât USR, cât și PLUS sunt în plin proces intern de desemnare a candidaților pentru alegerile locale, fiind în curs inclusiv negocieri pentru listele comune de candidați ale Alianței USR PLUS.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

I. L.G

Acum 4 ani

Și încă o data, Plusul iese pe minus în relația cu Usr-ul
Raspunde

ne-angajat

Acum 4 ani

lux, traiasca blatul! cum produceti schimbarea cu care va laudati daca nu trimiteti oameni puternici la primarie? atata dati din gura ca ce faceti voi si ce extra competenti si progresisti sunteti iar apoi trimiteti un copil ca mielul la taiat pt primarie? jalnic...
Raspunde

Voltaire

Acum 4 ani

Felicitari, puteti bate oficial vestele galbene in ajutorul partenerului Macron.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus