Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Mașină răsturnată la Mediaș. O fetiță de opt ani a fost rănită

Mașină răsturnată la Mediaș. O fetiță de opt ani a fost rănită

O fetiță în vârstă de opt ani și o șoferiță de 51 de ani au fost rănite, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, la Mediaș. 

Autoritățile transmit că accidentul s-a petrecut pe strada Ighișului, pe fondul neadaptării vitezei în curbă. Șoferița a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara carosabilului.

La fața locului au intervenit un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd, un echipaj de descarcerare, dar și un echipaj de tip B din partea Ambulanței Sibiu. Persoanele implicate, o femeie de aproximativ 51 de ani și un copil de 8 ani, nu erau încarcerate, li s-au acordat îngrijiri medicale și au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe Mediaș, conștienți, cu diverse contuzii, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus