X
protest spital psihiatrie (16)

Un pacient de 26 de ani a fugit de la Spitalul de Psihiatrie. Jandarmii l-au găsit în centru

Un tânăr de 26 de ani a pus autoritățile în alertă după ce a fugit de la Spitalul de Psihiatrie. Din fericire, jandarmii l-au găsit în mai puțin de o jumătate de oră. 

Potrivit Jandarmeriei Sibiu, tânărul a fost dat dispărut azi-dimineață, în jurul orei 8:40, prin apel la 112, plecarea lui fiind sesizată de un angajat al Spitalului de Psihiatrie. În urma apelului au fost alertate toate echipajele de ordine și siguranță publică aflate pe raza municipiului Sibiu, care au pornit în căutarea acestuia.

La fața locului, jandarmii au luat legatura cu persoana apelantă, care le-a comunicat semnalmentele bărbatului și alte informații suplimentare necesare identificării acestuia. Ulterior, jandarmii au transmis informațiile tuturor echipajelor aflate în căutarea tânărului, transmite Floriana Picioiu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Județului Sibiu.

După aproximativ 20 de minute, bărbatul a fost găsit de echipajul de jandarmerie în zona Orașului de Jos și condus în siguranță la Spitalul de Psihiatrie.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact