X
bibu tstv

TSTV cu Adrian Bibu: Îmi mențin intenția de a candida la Primăria Sibiu

Invitat în studioul Turnul Sfatului TV, consilierul local și directorul Sălii Transilvania, Adrian Bibu, a declarat că este hotărât să candideze din partea PNL la Primăria Sibiu.

”La noi în Ardeal vorba-i vorbă. Dacă am declarat că îmi doresc să candidez eu îmi mențin această dorință. În data de 15 noiembrie 2018 eu mi-am depus această intenție la Partidul Național Liberal. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Candidatura se decide în cadrul partidului, este un proces normal. În acest moment eu nu știu dacă mai sunt alții care își doresc să candideze. Sănătos așa ar fi”, a declarat Adrian Bibu.

Întreaga emisiune poate fi urmărită mai jos. În afara candidaturii am mai discutat despre modificările la Sala Transilvania, investițiile planificate pe anul 2020 și multe altele.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  proton

  WoW…. abia astept sa fie puse mai mullte bariere in Sibiu sa ne taxezi la buzunare.
  Daca vrei voturi, fa primul pas si renunta la bariera de la sala Transilvania.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sile

  Un baiat alaturi de care am copilarit si care si-a gasit un rost in viata! Ii doresc sa aibe cat mai multe realizari poate chiar si din functia de primar al Sibiului, un oras pe care stiu ca il iubeste din suflet!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Paul

  Fripturistu’ asta a acceptat sa fie de rasul sibienilor la alegerile locale ( la fel si Pop la alegerile anterioare) doar de dragul de a prinde un loc “caldut” in administratia locala sau de ce nu, chiar in cea centrala….Asta -i “blatul” la nivel local intre PNL si FDGR. Sa fim seriosi: ce sa caute unul ca asta la Primaria Sibiu????? Dar na, trebuia si o carne de tun ptr tanti Fodor!!!!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  statul defect

  mi-as dorii de la dumneavoastră sa o luam “pas cu pas”…primii patru – sa nu mai vedem blocuri/case de pe care cade tencuiala si sa se respecte un plan urbanistic zonal ( culori,amenajare ) si sa scapam in TOT SIBIUL…de cablurile de pe stapli….nu in ultimul rand fara străzi de pamant si nu uitati de centura de sud

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Klaus

  Tribunele mobile erau si dinainte sa vina Bibu la Transilvania. Poate ne explica si pe ce cheltuie peste 1 milion de euro pentru autorizatie ISU.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cosmo

  ..mai bine ia-te de mana cu turcana si aruncati-va in cibin. Sunteti doar foarte putin mai sus ca trif, tot nulitati fara inteligenta necesara unui asemenea post. Asta e… a mai venit si USR cu mielul ala… halal personaje, toti o apa si-un pamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact