Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ce facem în weekend? Sărbătorim Sf. Valentin, mergem la teatru și la concert Antract

Ce facem în weekend? Sărbătorim Sf. Valentin, mergem la teatru și la concert Antract

Ziua de vineri este dedicată celor care vor să petreacă romantic alături de persoana iubită. Cele mai multe evenimente în restaurante și localuri sunt dedicate îndrăgostiților, dar printre ele vom găsi și activități pentru persoanele singure sau pentru cele care aleg să nu sărbătorească Sf. Valentin.

Vineri, 14 februarie

La Pizza by Tango dă startul weekend-ului cu o propunere plină de brânzeturi. Cei care au alte preferințe pot să aleagă din meniul localului o rețetă care să fie pe placul lor și să plece acasă și cu un desert delicios.

Pentru ziua îndrăgostiților, Local pregătește o seară inspirată de legenda închisorii maritale de la Biserica Fortificată din Biertan. Conform legendei, timp de 300 de ani, soţii care nu se mai înţelegeau erau aduşi aici, închişi până la şase săptămâni de către preotul local, în speranţa că îşi vor rezolva problemele şi vor evita, astfel, divorţul. Aceștia aveau doar o farfurie cu mâncare pentru amândoi, o cană din care să bea apă și o încăpere mică unde nu se puteau evita.

Cina pe care o propune Local este formată din 3 feluri de mâncare și o surpriză, iar mâncarea o să fie servită dintr-o singură farfurie. Prețul pentru cina de Valentine's Day este de 140 lei/cuplu, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0749 224 836.

235

Și Zestrea sărbătorește iubirea astăzi, cu un meniu special. Prețul este de 120 lei, iar rezervările se pot face la 0769 078 162.

361

De la ora 17, echipe de robotică participante la FIRST Tech Challenge Romania își vor prezenta roboții. Puteți să urmăriți prezentările la Promenada Sibiu, la intrarea principală.

365

La atelierul de creație și povești de la Joy Kids Playground, micuții vor asculta povestea „Mă faci să zâmbesc”, despre ce înseamnă să fii îndrăgostit, apoi vor pune mânuțele la treabă și vor crea inimioare din ață. Atelierul este recomandat copiilor între 6-10 ani. Întrucât numărul de locuri este limitat, înscrierea se face pe bază de rezervare, la numărul de telefon: 0746 094 323.

Rețeta poveștii „Steaua fără nume”, adusă pe scena Teatrului Național Radu Stanca de Florin Coșuleț e „simplă, dar profund umană! O stea! O iubire! O gară!”. Spectacolul îl puteți vedea diseară, de la ora 19, la TNRS. Programul poate fi consultat AICI

384

De la 22:30, la Hello Coffee Lounge puteți să vă bucurați de o seară de Karaoke, cu KJ Ursa. Petrecerea promite să țină până dimineața sau cel puțin cât vă țin corzile vocale.

Sâmbătă, 15 februarie

Micuții sunt așteptați sâmbătă și duminică, de la 11 la 12, la „Puiul de lebădă”, după Hans Christian Andersen. Spectacolul are o durată de 60 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani. Prețul unui bilet este 9 lei.

832

Gașca Zurli ajunge din nou la Sibiu. Mâine, de la ora 18, la Centrul Cultural Ion Besoiu, pinguinul Magelan se va întâlni cu toți micii curioși și cu părinții lor. Prețul biletelor diferă în funcție de categoria în care alegeți locurile și sunt puse în vânzare pe site-ul Zurli. www.zurli.ro

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

453

Antract concertează de la ora 22, în Imperium. Prețul unui bilet este 40 de lei, iar rezervările se pot face la numerele de telefon 0369 454 690/ 0745 391 481.

884

Duminică, 16 februarie

Duminică ne întoarcem la Centrul Cultural Ion Besoiu unde, de la ora 17, Iuliana își da întâlnire cu fanii din Sibiu, într-un spectacol al prieteniei, dedicat Generației Z.

La doar 15 ani, Iuliana Beregoi are peste 100 milioane de vizualizări pe Youtube la melodiile proprii și este în primele poziții din Youtube Trending România, obținute cu episoadele serialului Lara, în care Iuliana joacă rolul personajului principal.

461

Atrium Classic Cafe ne invită duminică la concert. Nightlosers sunt invitații serii, iar reprezentația va începe la ora 20. Intrarea se face cu bilet, în valoare de 40 de lei. Rezervările se fac la numărul de telefon 0723 287 486.

259

Programul integral al Teatrului Gong poate fi accesat pe website-ul dedicat, iar programul Teatrului Național „Radu Stanca”, de unde pot fi achiziționate bilete, este AICI. Programul spectacolelor TNRS îl găsiți AICI.

Programul filmelor care rulează la CineGold, multiplexul din Promenada Mall Sibiu, poate fi consultat AICI. Filmele care rulează la Centrul Cultural Ion Besoiu sunt disponibile pe pagina de facebook a instituției, în timp ce programul Cinematografului ARTA poate fi consultat mai jos.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus