X
ciprian stefan tstv

TSTV cu Ciprian Ștefan, managerul Muzeului Astra: Câțiva ani nu mai creștem prețurile

Invitat în studioul Turnul Sfatului TV, managerul Muzeului Astra, Ciprian Ștefan Anghel, a vorbit despre principalele proiecte de investiții pentru anul 2020, noutățile care urmează să apară în Muzeul din Dumbrava Sibiului, dar și despre prețurile biletelor de intrare și abonamentelor.

”Anul acesta prețurile rămân aceleași. Anul trecut le-am modificat pentru că era și normal, dacă vă uitați numai în jurul Sibiului. E cetatea Făgărașului, să vă dau un exemplu, și nu numai ea, care are prețurile la fel sau chiar mai mari decât ale noastre. Noi trei ani de zile nu mai creștem prețurile biletelor și abonamentelor. La trei ani îl creștem. Deci, practic, în 2022 vom mai avea o creștere simbolică. 150 de lei pe an, familie cu patru sau cinci membri, vi se pare mult? Un an de zile să poți vizita muzeul și toate activitățile care au loc aici…”, a declarat Ciprian Ștefan.

Întreaga emisiune o puteți urmări mai jos:

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact