X
Afg

Un jandarm sibian a fost recompensat de U.S.Army și de Ministerul Afacerilor Interne

Ministrul afacerilor interne (MAI), Marcel Vela, a recompensat mai mulți jandarmi cu emblema de onoare a MAI cu însemne de război. Printre cei onorați s-a numărat și sibianul Apetrei Dumitrel.

Ceremonialul de decorare a Contingentului 11 jandarmi „Sarmizegetusa Regia”, pentru participarea la misiunea Resolute Support, din teatrul de operații Afganistan, a avut loc ieri, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Plutonierul adjutant Apetrei Dumitrel din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu se află printre cei cărora ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, le-a înmânat “Emblema de onoarea a MAI cu însemne de război”. Pentru modul cum și-a îndeplinit misiunea, jandarmul a fost recompensat de către Armata Statelor Unite ale Americii cu medalia SUA “Army Achievement Medal”.

Plutonierul adjutant Apetrei Dumitrel a participat în perioada februarie-septembrie 2019 la misiunea NATO Resolute Support, în teatrul de operații Afganistan unde și-a îndeplinit cu responsabilitate misiunea de luptător (Guardian Angels), contribuind astfel la procesul de înfăptuire a păcii în zonă, transmit reprezentanții Jandarmeriei Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Puscas Marin

    ma bucur sa aud ca sunt jandarmi care bat si altceva , in afara de romani. Sper ca va iesi la pensie la 45 de ani si nu la 50 ca pana acum. Ii urez pensie speciala cu sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact