X
londra

Marea Britanie nu mai vrea străini slab calificați. Noile condiţii de muncă din 2021

Regatul Unit va ‘închide robinetul’ pentru străinii slab calificaţi şi le va solicita tuturor lucrătorilor calificaţi care doresc să vină în această ţară să aibă oferte de muncă ferme şi să îndeplinească cerinţe salariale şi de cunoaştere a limbii engleze, potrivit regulilor care se vor aplica din 2021, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Regatul Unit a părăsit oficial Uniunea Europeană la finalul lunii ianuarie, dar până la 31 decembrie 2020 este în vigoare o perioadă de tranziţie, în care se produc puţine schimbări comparativ cu perioada ante-Brexit.

”Noul nostru sistem de imigraţie va închide robinetul pentru forţa de muncă ieftină, slab calificată”, a scris duminică ministrul de interne britanic Priti Patel în cotidianul The Sun.

”Începând de anul viitor, toţi lucrătorii calificaţi vor trebui să obţină puncte suficiente pentru a munci în Regatul Unit. Ei vor trebuie să vorbească engleza, să aibă o ofertă fermă de muncă şi să îndeplinească cerinţele salariale”, a adăugat Patel.

În prezent, cetăţenii UE pot circula liber între statele membre, ceea ce i-a determinat pe unii britanici să voteze pentru Brexit la referendumul din 2016 într-o încercare de a reduce numărul străinilor care sosesc în Regatul Unit.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ecologistii

  Asteptam cu interes implozia sau mini-implozia economiei Regatului Unit ce se va intampla in urmatorii cativa ani :)
  Ii si vad pe englezii aia inganfati lucrand ca infirmiere, ingrijitori, fermieri, zidari, instalatori, etc…doar niste xenofobi imperialisti ce inca se gandesc ca sunt o super-putere :)

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sclavi Calificati

  Marea Britanie nu mai vrea indivizi slabi calificati… pentru ca au destui pakistanezi, indieni, marocani, carora le trebuiesc platite chiriile si banii de gratis, din banii produsi de acei oameni bine calificati pe care vor sa-i “accepte”. Adica vrea sclabi care sa lucreze joburi aducatoare de profituri mari, pentru a-si hrani neavenitii.

  Mergeti si vindeti-va anii de tinerete, muncind in Marea Britanie, sa poata englezii sa isi plateasca tot incompetentii care stau acasa cu cate 5 copii, ca altfel ies si-i taie pe strada ! Grabiti-va, viata si oportunitate ca asta, mai rar…. mergeti, platiti taxe la englezi, succes !

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact