X
scoala clasa rechizite (1)

O grădiniță din Sibiu a fost închisă și cursurile au fost suspendate la câteva clase, din cauza virozelor

Inspectoratul Școlar al Județului (ISJ) Sibiu anunță că trei clase au cursurile suspendate, iar o grădiniță din Sibiu a fost închisă, din cauza celor peste 2.000 de cazuri de viroze.

În urma centralizării pe care ISJ Sibiu a realizat-o astăzi, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu se înregistrează, în rândul elevilor, 109 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2222 de cazuri de viroză.

Astăzi cursurile sunt suspendate la clasa a VII-a de la Școala Gimnazială Nr. 25 Sibiu, la clasa a VIII-a A de la Liceul Teoretic ”Gustav Gündisch” Cisnădie și la Grădinița cu Program Prelungit ”Elefănțelul Curios” Sibiu pe motiv că peste 20% din numărul de elevi din fiecare clasă absentează din cauza virozei, transmite Constantin Dincă, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Județului Sibiu. De asemenea, în perioada 17-19 februarie cursurile sunt suspendate și la clasa I C după ce patru elevi au fost confirmați cu suspiciune de gripă la testul rapid.

În cele trei clase și în grădinița unde cursurile au fost suspendate sunt înscriși, în total, 320 de elevi.

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact