Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Prognoza ANM pentru 17 februarie - 1 martie. Temperaturi, peste normalul lunii februarie

Prognoza ANM pentru 17 februarie - 1 martie. Temperaturi, peste normalul lunii februarie

Temperaturile vor creşte în perioada 17 februarie - 1 martie, menţinându-se peste normalul lunii februarie, anunţă meteorologii.

În Transilvania, în majoritatea zilelor din interval, regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele normale în această perioadă din an, cu maxime de 8...12 grade, posibil mai ridicate în perioada 24-25 februarie (excepție vor face zilele de 20, 21 și 22 februarie când media regională a temperaturilor diurne va fi de 5...9 grade). La debutul perioadei de referință, minimele termice vor fi preponderent negative, în zonele depresionare putând coborî spre -10 grade, iar în celelalte nopți se vor situa într-un ecart mediu de -4...2 grade. Temporar, cu precădere în perioadele 19-20, 23-24 și 26-28 februarie, vor fi precipitații locale, în general slabe cantitativ, predominant ploi sau mixte.

foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 828

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus