X
stiinta-bibliei

Știința Bibliei în secolul XXI

Biserica Creștină Betania din Sibiu organizează în perioada următoare o serie de evenimente sub genericul „Știința Bibliei în secolul XXI”, în incinta bisericii, situată pe Str. Pielarilor, nr. 6-8, Sibiu. Manifestările se desfășoară în două sesiuni zilnice, între orele 10:00 – 12:00 și 18:00 – 20:00, și sunt dedicate persoanelor care citesc Biblia, persoanelor care își pun întrebări, creștinilor evanghelici, dar nu numai.

Primul eveniment din seria anuală are loc în data de 23 februarie 2020 și abordează teme legate de domeniul geografia, geomorfologia și geologia Creației, atingând subiecte precum potopul, dinozaurii etc. Invitat este cercetătorul științific în teledetecție, dr. Nicolae PLEȘIA, de la Centrul Aerospațial German din München.

„Ne-am propus să creăm aceste manifestări cultural-științifice pentru a răspunde unor întrebări frecvente, pentru a-i ajuta pe creștinii să-și sedimenteze și să-și aprofundeze cunoștiințele biblice, pentru a crea o punte între Biblie și știință și, nu în ultimul rând, pentru a schimba percepția actuală cum că Biblia este o carte perimată, fără niciun suport sau argument științific”, au declarat oranizatorii.

Cea de a doua manifestare are loc în 8 martie 2020 și îl aduce în fața audienței pe Livius PERCY, doctor în chimie al Universității Illinois din Chicago, președintele Societății Misionare Române din SUA. Cu acest prilej, vor fi abordate perspectivele biochimice ale Creației, în virtutea unor informații de genetică, structuri celulare complexe și imposibilitatea evoluției prin modificări succesive mici, însotițe de exemple din lumea biologică ce ilustrează fixitatea speciilor.

Pe scurt, cele două personalități vor atinge subiecte referitoare la evenimentele geologice, bioclimatice și istorice care au marcat etapele de dezvoltare ale omenirii și care sunt prezente în Biblie.
Sunt bineveniți toți cei ce încă își pun asemenea întrebări. Intrarea la eveniment este liberă!

stiinta-bibliei

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact