X
benedek zakarias tstv

TSTV cu deputatul Benedek Zakarie: Nu vom avea autostrada Sibiu-Pitești mai devreme de 7, 8 ani

Invitatul emisiunii de astăzi este deputatul de Sibiu al Uniunii Democrate a Maghiarilor din România, Benedek Zakarie.

Ales de curând noul lider al deputaților UDMR, Benedek Zakarie face parte și din Comisia de Transporturi și Infrastructură, motiv pentru care am discutat cu el atât despre stadiul autostrăzilor Sibiu-Pitești și Sibiu-Brașov, cât și despre învestirea guvernului Orban II, din care fac parte mai mulți reprezentanți ai Sibiului. În plus, în materie de construcție autostrăzi, Benedek Zakarie a pornit de la exemplu Ungariei:

”Viktor Orban a dat ordin ca fiecare cetățean al Ungariei, într-o jumătate de oră, să ajungă la un drum expres sau la o autostradă. Orice cetățean al Ungariei, într-o oră trebuie să ajungă la un aeroport internațional. Asta înseamnă strategie, mobilitate!”, a declarat Benedek Zakarie.

Cât privește autostrada Sibiu-Pitești, se pare că mai avem multe drumuri de făcut pe Valea Oltului.

”Dacă discutăm despre autostrada Sibiu-Pitești, părerea mea este că vom avea nevoie de 7, 8 ani. În cazul în care se mișcă lucrurile. Dacă tot timpul încercăm să găsim gândaci sau alte specii, s-ar putea ca peste zece ani să mai discutăm tot despre viitoarea autostradă”, a mai spus deputatul de Sibiu.

Întreaga emisiune o puteți urmări mai jos:

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  newman

  …domnilor , ramaneti cu picioarele pe pamant ! Chiar daca ar incepe maine constructia si s-ar dispune de toti banii necesari , constructia ar dura min. 10 ani , cu cele mai serioase firme specializate in domeniu! N-aveti simtul realitatii! Nici peste 20 de ani nu va fi gata autostrada!…vise!…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Soimarul

   La noi nu se poate dar sarbui cum pot? Au adus constructori chinezi si au facut f repede o autostrada de 300 km si cu poduri si tuneluri. Dar de romanul e prost cum sa ne faca chinezii repede ca ei sunt comunisti mai bine firmele astea vestice care ne fura si lucreaza ca melcul!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gilucu Medrea

  Zakarie nu vrea autostrada ca vor sa ne ieie Ardealul si sa ne faca iar slugi la unguri! Mai bine sa fim slugi la romanii nostri de la Bucuresti decat la straini!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact