X
exercitiu politie (121)

Tânăr cisnădian reținut, după ce a încălcat ordinul de restricție și a intrat în casa fostei iubite

Un tânăr de 26 de ani, din Cisnădie, a fost reținut de polițiștii sibieni, după ce a intrat fără drept în casa fostei concubine. Pe numele bărbatului fusese emis și un ordin de restricție.

Bărbatul a fost reținut ieri și este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcare a unei hotărâri judecătorești, respectiv violare de domiciliu, după ce, duminică, în jurul orei 15:20, s-ar fi apropiat la mai puțin de 50 de metri față de fosta concubină și față de imobilul de reședință al acesteia din orașul Cisnădie și ar fi pătruns în locuința femeii fără drept, încălcând astfel ordinul de protecție emis de Judecătoria Sibiu la data de 27 ianuarie, explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Față de tânăr s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie.

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact