Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Ludovic Orban despre alocaţiile pentru copii: Nu există proiect pentru vouchere

Ludovic Orban despre alocaţiile pentru copii: Nu există proiect pentru vouchere

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat miercuri că nu există niciun proiect pentru înlocuierea alocaţiilor pentru copii cu vouchere.

Întrebat în legătură cu o posibilă înlocuire a alocaţiilor pentru copii cu vouchere, Ludovic Orban a răspuns că doar a dat ca exemple că sunt şi alte modalităţi de sprijin financiar, ca în alte ţări. „Nu există niciun fel de proiect referitor la acest aspect”, a spus Orban, citat de digi24.ro

Se întâmplă ca alocaţiile copiilor să fie folosite şi pentru cheltuieli altele decât cele necesare creşterii şi dezvoltării copilului, a spus ministrul interimar şi desemnat al Muncii, Violeta Alexandru. Într-o postare pe Facebook, ea a spus că banii din alocaţii „se mai joacă şi la păcănele”.

Și Ministrul desemnat al Finanţelor, Florin Cîţu, a afirmat luni că ar susţine varianta înlocuirii alocaţiilor pentru copii cu vouchere, acest sistem fiind folosit şi în Statele Unite ale Americii pentru a se asigura că banii nu vor fi folosiţi de părinţi în alte scopuri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Marcu

Acum 4 ani

Pai nu ar fi rau sa fie vouchere. Pt mancare, haine, rechizite nu pt rachia si tigarile lui taticu' cum se intampla acum in sate...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus