X
centru sibiu elevi copii

Ludovic Orban despre alocaţiile pentru copii: Nu există proiect pentru vouchere

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat miercuri că nu există niciun proiect pentru înlocuierea alocaţiilor pentru copii cu vouchere.

Întrebat în legătură cu o posibilă înlocuire a alocaţiilor pentru copii cu vouchere, Ludovic Orban a răspuns că doar a dat ca exemple că sunt şi alte modalităţi de sprijin financiar, ca în alte ţări. „Nu există niciun fel de proiect referitor la acest aspect”, a spus Orban, citat de digi24.ro

Se întâmplă ca alocaţiile copiilor să fie folosite şi pentru cheltuieli altele decât cele necesare creşterii şi dezvoltării copilului, a spus ministrul interimar şi desemnat al Muncii, Violeta Alexandru. Într-o postare pe Facebook, ea a spus că banii din alocaţii „se mai joacă şi la păcănele”.

Și Ministrul desemnat al Finanţelor, Florin Cîţu, a afirmat luni că ar susţine varianta înlocuirii alocaţiilor pentru copii cu vouchere, acest sistem fiind folosit şi în Statele Unite ale Americii pentru a se asigura că banii nu vor fi folosiţi de părinţi în alte scopuri.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact