Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Mai multe clase și secția de germană de la o grădiniță au cursurile suspendate din cauza virozelor

Mai multe clase și secția de germană de la o grădiniță au cursurile suspendate din cauza virozelor

A crescut numărul cazurilor de viroză și cel al suspiciunilor de gripă în rândul elevilor. De asemenea, au fost închise noi clase, transmit reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu (IȘJ). În urma ultimei centralizării pe care ISJ Sibiu a realizat-o astăzi, 19 februarie, la nivelul unităților de învățământ din județ se înregistrează, în rândul elevilor, 155 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2.345 de cazuri de viroză.

„Cursurile rămân suspendate astăzi, la clasa I C de la Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu deoarece 4 elevi au fost confirmați cu suspiciune de gripă la testul rapid, iar în perioada 19 -21 februarie cursurile au fost suspendate la clasa a VIII-a A de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu și la grupa mare-secția germană de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 22 Sibiu, peste 20% din elevi sau preșcolari având viroze”, spune inspectorul Constantin Dincă, purtător de cuvânt IȘJ. Acesta precizează că un total de 86 de elevi și preșcolari sunt afectați de aceaste decizii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus