Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Tânăr încarcerat, după ce a bătut și jefuit un bărbat

Tânăr încarcerat, după ce a bătut și jefuit un bărbat

Un bărbat de 24 de ani din localitatea Șaroș pe Târnave a fost condamnat la închisoare, după ce a bătut și jefuit un bărbat, în urmă cu aproape trei ani.

Tânărul a fost depistat ieri în localitatea din care provine și a fost reținut de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni, după ce pe numele său Judecătoria Mediaș a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 2 ani și 7 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat, fapte săvârșite în noaptea de 28/29 aprilie 2017, într-un imobil din localitatea de domiciliu a inculpatului, unde a lovit în mod repetat cu pumnii și picioarele un bărbat și i-a sustras aproximativ 100 de lei și un telefon mobil, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Sibiu.

Condamnatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus