Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Drept la replică - Fundația Comunitară Sibiu

Drept la replică - Fundația Comunitară Sibiu

În urma publicării în ediția de miercuri, 19 februarie, a interviului cu titlul ”Interviu cu Raul Apostoiu, candidatul Plus la primărie:  Sibiul a ajuns un oraș murdar. Poliția Locală nu își face treaba”, Fundația Comunitară Sibiu a transmis pe adresa redacției un drept la replică referitor la anumite aspecte discutate, drept la replică pe care îl publicăm în integritate.

”Ca urmare a interviului cu un candidat la funcția de primar al municipiului Sibiu, publicat de Turnul Sfatului în data de 19.02.2020, facem următoarele precizări:

“O comunitate vie în orașul din care n-ai mai pleca” reprezintă viziunea de dezvoltare a Fundației Comunitare Sibiu, așa cum reiese și de pe ​site-ul organizației​, precum și din rapoartele anuale publicate pentru 2017 și 2018. Această strategie mai largă a fost prezentată de curând într-o întâlnire publică, unde a putut deveni o sursă de inspirație pentru viziunea asumată de candidat în acest interviu.

Nu putem susține folosirea proprietății noastre intelectuale (chiar și neprotejate din punct de vedere legal) într-o lupta politică pentru obținerea de funcții politice. Credem într-o societate vie în care ideile călătoresc cât mai libere, dar în același timp considerăm că e important să construim o comunitate în care proprietatea intelectuală este respectată și corect atribuită. Ne bucurăm să vedem că ideile și proiectele pe care le gândim ajung cât mai aproape de administrația publică pentru a fi aplicate pe scară cât mai largă, pentru binele comunității.

Fundația Comunitară Sibiu a fost înființată în 2012, iar în 2017 a trecut printr-un amplu proces de planificare strategică de “360 grade”, cu o consultare largă a diferiților stakeholderi din comunitate (cetățeni, parteneri din ONG-uri, companii și administrație), al cărui rezultat conține printre altele și actuala misiune și viziune.

Viziunea noastră este mai mult decât un slogan, stă la baza culturii noastre organizaționale și reprezintă felul în care ne imaginăm comunitatea ideală, spre care țintim și din care izvorăsc toate obiectivele strategice și mai apoi, programele pe care le dezvoltăm. Considerăm că este un bun valoros, deoarece credem în gândirea pe termen lung și pe ideea de a construi structuri solide, inclusiv din punct de vedere ideatic.

Mulțumim comunității sibiene pentru sprijinul acordat în primii 7 ani de viață ai organizației și ne asumăm mai departe misiunea de a conecta cu sens resursele de bine ale orașului​.

Ciprian Ciocan Director Executiv Fundația Comunitară Sibiu”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

V.R.

Acum 4 ani

"Lauda-ma gura c-o sa-ti dau friptura " . Putina , dar putina , modestie nu strica la nimeni stimata " Fundatie " . Eminescu candva sugera ca : - e usor a scrie versuri cand......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus