X
dentist-stomatolog-1

DSP Sibiu, control la singurul cabinet stomatologic din Sibiu care efectuează anestezie totală

În urma tragediei din Pitești de acum o săptămână, Direcția de Sănătate Publică Sibiu a verificat singurul cabinet stomatologic din Sibiu unde se efectuează tratamente și intervenții sub anestezie totală.

La solicitarea Turnul Sfatului, DSP Sibiu anunță că a controlat singurul cabinet stomatologic din Sibiu care efectuează intervenții sub anestezie totală, fără a descoperi vreo neregulă demnă de semnalat.

”În județul nostru funcționează un singur cabinet stomatologic care efectuează intervenții sub anestezie totală și care deține autorizație sanitară de funcționare eliberată de Direcția de Sănătate Publică a județului Sibiu. În urma verificărilor s-a constatat respectarea tuturor normativelor în vigoare, cât și a procedurilor, nefiind sesizate nereguli”, arată directorul Gabriel Budescu.

dsp

Reamintim că zilele trecute, un copil de numai patru ani din Pitești a murit în urma unei anestezii totale efectuată într-un cabinet stomatologic. Potrivit Institutului Național de Medicină Legală (INML) substanţele folosite la clinica privată din Piteşti i-ar fi provocat un stop cardio-respirator băiatului. Medicii nu l-au mai putut salva.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    am patit-o si eu la d-l doctor si profesor Victor Boboc

    Am patit-o si eu in cabinetul d-l doctorul si profesor Victor Boboc. Mi-a pus mulaj pe dinti sa imi ia amprenta pt al doilea aparat dentar si m-a trimis cu mulajul in sala de asteptare. Acest mulaj s-a facut ca cimentul pe dantura mea si prin lovituri cu dalta si ciocanul mi l-a scos. Dupa ce am terminat cu aparatul am descoperit ca aveam infectie la 5 dinti sanatosi, toti cu nerv, infectie care se manifesta prin atacuri de panica, stari de lesin, febra, dureri de inima si insomnii. Pe parcul anilor cat am purtat aparatul si am fost pacienta d-l doctor nu mi s-a facut nicio radiografie. Am pierdut 5 dintii care puteam sa-i am toata viata, am trecut prin operatii si tratamente plus necesit ingrijiri pt tot restul vietii mele. Bine ca traiesc si infectia nu mi-a afectat creierul ca as fi ajuns ca acest copil nevinovat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact