X
stadion (10)

UT Arad vrea să joace la Sibiu, în Liga 1

Primăria Arad a atribuit contractul pentru finalizarea stadionului ”Francisc Neuman”, iar arădenii caută un stadion pentru a juca în prima ligă, sezonul viitor. Presa din Arad susține că variantele luate în calcul de managerii clubului de fotbal sunt stadioanele din Sibiu și Mediaș pentru a juca meciurile de ”acasă”.

Lucrările la stadionul din Arad vor dura aproximativ șase luni și pentru lucrare au fost alocați peste 15 milioane de lei.  ”Dacă UTA va promova, noul sezon al Ligii 1 începe undeva la mijlocul lunii iulie, astfel că „roș-albii” își vor căuta o casă provizorie, cel mai probabil Sibiu sau Mediaș”, anunță Glasul Aradului. Ținând cont de faptul că medieșenii au refuzat accesul sibienilor pe terenul lor, este greu de crezut că vor avea mai multă îngăduință față de arădeni. Oficialii sibieni spun că nu au fost contactați de arădeni și nu cunosc situația prezentată în media din Arad.

După 20 de meciuri jucate în Liga 2, UTA conduce în clasament cu 41 de puncte. Este urmată de CS Mioveni (37 de puncte), Rapid București (35 de puncte) și FC Argeș (33 de puncte). Până la finalul campionatului mai sunt de disputat 18 partide.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Eu, sibianul

    O spun cu mare parere de rau, voi chiar nu vedeti ca au fost si sunt numai minciuni dinspre echipa de fotbal?!? Atat timp cat au datorii, nu vor vedea licenta pentru liga I, ori stiind acest lucru, cam ce crezi ca vor face conducatorii si… prietenii fotbalistilor din lotul lui Hermannstadt?!? Cat despre meciuri din vara, vor mai fi cateva, dar… in liga a II-a, pana vin banii din ultima transa de drepturi tv, dupa care, vor avea soarta Vointei…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Hergane Gorduna

  Există tren rapid ( ?? ) Arad_Sibiu, există foamete de fotbal după atâta post adus de construcția stadionului…Iar UTA are palmares, a fost campioană de 5 ori, a câștigat Cupa de 2 ori, a eliminat o campioană intercontinentală ( Feyenoord Rotterdam ) . Într-un campionat a înscris mai demult 129 de goluri, a avut și un golgheter de 49 goluri ( Bonyhadi) .Poate se contaminează și Sibiul cu virusul succesului !!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mircea

  UTA a câștigat de 6 ori campionatul României, sfert de finală UEFA ! Succes Sibiului în Liga I, Orașul Sibiu merita echipă în primul eșalon!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact