X
Locul de joacă din Sub Arini, pe 30 ianuarie

Locul de joacă din Sub Arini, plin de mizerie făcută de păsări. Primăria: „Igienizarea se face de câte ori se constată că este nevoie”

Un cititor a transmis zilele trecute redacției o serie de fotografii care ilustrează jocul de joacă din parcul Sub Arini, peste drum de Stadion. Sibianul, care locuiește în zonă, spune că spațiul este tot mai des plin de mizerie făcută de păsări.

Augustin Rusu iese adesea la plimbare prin această zonă și în ultimele zile a făcut mai multe poze locului de joacă. Spune că recent a observat faptul că spațiul este plin de mizerie de păsări și că de vină ar fi ciorile, care au revenit în zonă.

„Locuim în zona și ne plimbăm zilnic pe aleile parcului. De când au revenit ciorile, tot mai des văd mizerie făcută de ele aici, la locul de joacă”, a transmis acesta reporterilor Turnul Sfatului.

Locul de joacă din Sub Arini, pe 30 ianuarie

Locul de joacă din Sub Arini, pe 30 ianuarie

Locul de joacă din Sub Arini, pe 30 ianuarie

Contactați, reprezentanții Primăriei Municipiului Sibiu au menționat faptul că locurile de joacă sunt igienizate ori de câte ori se constată că este nevoie. Mai mult, din luna noiembrie a anului trecut, frecvența de spălare a acestor spații a crescut la o dată pe săptămână.

„Firma contractată pentru întreținerea locurilor de joacă are obligația de a verifica în teren starea echipamentelor din locurile de joacă, inclusiv curățenia. Astfel, igienizarea locurilor de joacă se face ori de câte ori se constată că este nevoie. Anul acesta până în prezent, acțiunea s-a efectuat de trei ori. De altfel, din noiembrie 2019 frecvența de spălare a echipamentelor din locurile de joacă a crescut, efectuându-se de regulă o dată pe săptămână. În cazul locului de joacă din parcul Sub Arini, vis-a-vis de Stadion, igienizarea este în curs în prezent”, transmite Mirela Gligore, purtător de cuvânt al municipalității.

Citește și Ciorile Sibiului sunt speriate cu difuzoare speciale.

 

Locul de joacă din Sub Arini, 4 februarie

Locul de joacă din Sub Arini, 4 februarie

Locul de joacă din Sub Arini, 4 februarie

Locul de joacă din Sub Arini, 4 februarie

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   DEX

   Numarul de dislike-uri denota privirea ingusta a concitadinilor…daca am facut misto de FDGR nu inseamna ca sunt cu pesedache, dar ce sa intelegea ciobanii de a 2-a generatie, veniti din Jina? :)

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ce faci primarie?

  Bun.Dar de străzile Sibiului ,trotuarele si spațiile verzi pline de mucuri de țigări ,pet-URI ,ambalaje si materii fecale ce ziceți?Nu e vina numai a primăriei ci si a mitocanilor si nesimtitelor.
  @Turnulsfatului pe cand un articol cu mizeria asta de oraș?
  Mașinile de maturat si oamenii de la salubritate trec rar si cand trec o fac in Doru leli.
  Amenzi sa primească si aceștia .Ca doar de statistici pentru parcări suntem sătui .

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Io

  Ultimul loc de joacă nu a fost bine amplasat de la început.
  Parcă e “aruncat” acolo la întâmplare, nu s-a ținut cont că e în apropierea stadionului și a unei alei pe care circulă mașini.
  Cred că mult mai bun era spațiul de lângă vechiul loc de joacă al copiilor
  (în partea cealaltă a podului)

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibiul analizei riscurilor înaintea implementării unui proiect

  Atunci când s-a identificat oportunitatea realizării investiției în zona aceasta sm susținut că e nevoie de un spațiu deschis, fără arbori și am declarat că ulterior se va începe să se taie arborii din zona cu pricina, ba că drobul de sare (să nu cadă ramuri pe copii) ba că produc frunze și murdăresc zona în concepția unora.
  Acum ghici ce, ciorile stau în arborii din zonă, cu ciorile nu prea au soluții și metode să le stârpească deci? Da exact, vor ciopârți arborii! Evrika!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Jon Plankton

  Sa ne bucuram ca nu zboara vacile…

  Primaria are bani sa dea echipelor de fotbal sau baschet, pentru a cumpara jucatori de prin africa sau americi, sa joace in echipa orasului…. n-are bani si timp de curatat gainati, de reparat spitale, de pus radare fixe pentru a salva vietile oamenilor. Pentru oameni… spitale la misto, autobuze la bascalie din Turcia si canalizari subdimensionate… ca pute a canal peste tot pe unde s-au facut noile investitii in reamenajare.. erau mult mai bune alea vechi, dar no, trebuiau dati mai multi bani, ca probabil cineva e abonat.

  Bine ca avem bani de “agenda sportiva” si cumparat jucatori, dar polivalenta sau stadionul arata cum arata. Iar investitiile in sport din scoli e pe nicaieri. Dar no… joaca jardel pentru noi, ca de-aia il platim, nu ?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   S

   Și chiar crezi ca se cumpără jucători? Hahaha. Nu, banii pe care-i cheltuie echipa la fotbal sunt pt salarii. Jucătorii cam vin gratis sau împrumut. Și nu doar primăria da bani acolo. Mai sunt sponsori, acționari, televiziuni și ăștia care plătim bilete.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  matei

  pai nu functiona metoda aia cu beculetele in coroana arborilor care alunga ciorile? … hai, ca va fi frumos sa fie beculete si lumina si vara … cred ca merg si citeva reflectoare led indreptate spre coroane si piese tip oglinda care sa fie fixate de ramuri si sa se roteasca de la vant, reflectind lumina proiectoarelor, daca se considera ca beculetele consuma prea mult …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact