Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
-1°C

Urmările accidentului de la Hosman - trei morți și un tânăr în stare gravă

Urmările accidentului de la Hosman - trei morți și un tânăr în stare gravă

Două autoturisme au fost implicate într-un accident grav, în afara localității Hosman. Două persoane au decedat, iar alte două sunt rănite. Traficul este blocat.

Actualizare 3. În urma cercetărilor, autoritățile au stabilit că accidentul a fost provocat de un tânăr de 19 ani care, pe fondul vitezei excesive, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un sibian de 74 de ani. În mașina condusă de tânărul de 19 ani se mai aflau doi tineri, de 16 și 17 ani, a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

În final, salvatorii au fost nevoiți să pronunțe decesul pentru trei persoane, iar tânărul de 16 ani a fost transportat în stare gravă la spital.

Actualizare 2. Echipajul SMURD a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu un băiat de aproximativ 17 ani, intubat, inconștient, transmite slt. Alina Voina, din partea ISU Sibiu. De asemenea, un echipaj al Ambulanței Sibiu a transportat la spital un bărbat de 20 de ani politraumatizat, conștient.

WhatsApp Image 2020-02-21 at 7.23.32 PM

Actualizare 1. La fața locului s-au identificat două persoane decedate dintre care una încarcerată, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. Alte două persoane primesc ingrijiri medicale din partea echipajelor SMURD și Ambulanța Sibiu.

WhatsApp Image 2020-02-21 at 6.47.18 PM

Știre inițială.Din primele informații, patru persoane ar fi fost rănite, în urma unui accident, pe DJ 106, în afara localității Hosman. Traficul este blocat. Polițiștii sunt la fața locului și efectuează cercetări, transmite Luciana Lazăr, de la Poliția Sibiu.

La fața locului se deplasează mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu și ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, respectiv două ambulanțe, două autospeciale SMURD, autospeciala de salvare victime multiple și autospeciala de stingere cu modul de descarcerare.

sursa: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Soferul din viitor

Acum 4 ani

Al bou de 19 ani care nenoroceste oameni nevinovati...si mai boi parintii care i-au dat bani pentru masina sau i-au dat masina lor...pentru ca nu cred ca la 19 ani poti sa-ti achizitionezi prin propiile venituri un vehicul. Si chiar daca ai putea, din pacate legea este mult prea permisiva cu astfel de inconstienti.
Raspunde

El Borado

Acum 4 ani

Multi "soferi" romanasi ar trebui dusi din nou la scoala si prezentate urmarile prostiei. Ar trebui ca la scoala de soferi sa se faca si cursuri de condus preventiv si sa fie prezentate asemenea cazuri.....studii de caz cu "ce se intampla daca". Prea multi inconstienti cu masini ieftine din vest si drumuri proaste. Asta e reala problema, educatia e la pamant, nivelul de inteligenta foarte jos. Ar trebui reeducati ...iar scoaal de soferi regandita, incat sa corespunda cu nivelul de prostie al lumii de aici. Dar cine sa gandeasca toate astea ?! Hotii din parlament/guvern care se ocupa doar cu furtul si pensiile speciale ?!
Raspunde

Marcu

Acum 4 ani

Acum 2 saptamani a mai fost acolo un accident cu 2 morti si unul in stare grava... Pe sate se circula dupa bunul plac.
Raspunde

Andrey

Acum 4 ani

Trist. Dumnezeu să-i odihnească.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus