X
Screenshot 2020-02-22 at 12.53.34

Căprioară eliberată în natură, după ce a fost lovită de mașină și apoi îngrijită de o asociație sibiană VIDEO

O căprioară, care s-a recuperat după ce a fost rănită în urma unui accident rutier, a fost eliberată în pădure zilele trecute. Întregul moment a fost surprins video de voluntarii Asociației Prietenii Berzelor.

„Vă mai amintiți căprioara lovită anul trecut de mașină? Ei bine s-a întors înapoi în natură, acolo unde îi este locul. Și s-a întors exact așa cum ne-am dorit, pe picioarele ei”, au notat voluntarii asociației sibiene, pe Facebook, alături de un video cu momentul în care căprioara s-a întors în libertate.

Activitatea asociației are loc exclusiv pe bază de voluntariat. Dacă doriți să le oferiți o mână de ajutor puteți face acest lucru folosindu-vă de informațiile de mai jos.

BANCA: BRD SIBIU

IBAN (LEI) : RO60BRDE330SV29845983300

SEIFT:BRDEROBU

PayPal:friendsofstorks@gmail.com

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Pregatit de vot

    Da, mai sunt si oameni care fac lucruri bune, spre deosebire de autoritatile locale ce in ultimele saptamani au avut n articole si declaratii de presa legate de proiectele “ce vor incepe”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact