X
SMURD ISU (2)

Carambol pe Calea Turnișorului, din cauza unui șofer de ATV. A lovit un taxi, un pieton și o mașină parcată

Șoferul unui ATV a provocat un accident pe Calea Turnișorului, după ce nu a păstrat distanța regulamentară în mers. Bărbatul a intrat în coliziune cu un taxi, un pieton și o mașină parcată.

Tânărul de 25 de ani, din Ocna Sibiului, a intrat cu ATV-ul într-un taxi condus de un cisnădian de 62 de ani. După ce a lovit mașina de taxi, șoferul a accidentat pietonul și o altă mașină parcată, a transmis Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, iar salvatorii au acordat îngrijiri medicale pietonului, un bărbat de aproximativ 62 de ani. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu cu traumatism cranio-facial și dureri lombare, potrivit slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Zigma

    Puteti preciza daca ATV-ul era inmatriculat? O gramada de astfel de atelaje si motociclete enduro neinmatriculate circula pe drumurile din Sibiu si nimeni nu le face nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact