Marţi,
19.03.2024
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Înfrângere grea pentru FC Hermannstadt, 2 la 0 cu ultima clasată

Înfrângere grea pentru FC Hermannstadt, 2 la 0 cu ultima clasată

FC Hermannstadt a jucat astăzi împotriva celor de la FC Voluntari și a pierdut. Gazdele au câștigat la 2-0 partida din ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1. 

Fotbaliștii antrenați de Vasile Miriuță au făcut un joc slab astăzi, în deplasare. Golurile adversarilor au fost date de Eric Pereira în minutul 44, din penalty, și de Moussa Sanoh în minutul 63, cu un șut din afara careului. Din păcate, sibienii nu au reușit să își revină după cele două puncte încasate.

FC Hermannstadt nu a câștigat nici un meci până în acest moment, în 2020. Cele două formații s-au mai duelat de două ori pe terenul Voluntariului, iar ilfovenii s-au impus de fiecare dată. În tur, cele două formații au remizat, scor 0-0.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2044

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Pita si Circ

Acum 4 ani

Inca o echipa "carpita", facuta "pe genunchi" ca sa poata spala banii unor "baieti destepti" :) Pacat ca aceiasi echipa mai toaca si bani de la bugetul local, ca nah, cum ar fi posibil ca Primaria sa nu "sprijine" singura echipa de fotbal a orasului. Si intre timp le mai si face un stadion - sau cel putin asa se lauda, ca la cum arata constructia aia, numai stadion nu e. Dar tot bani de la buget se duc si acolo. Pita si circ, performanta zero. Acum sariti cu "hate-ul", hai! :)
Raspunde

Bogdan

Acum 4 ani

Miriuta nu e antrenor. Nu se vede o idee de joc. Daca mai ramane, o sa retrogradam sigur. Era cat pe ce sa se intample asta anul trecut. Inca nu e prea tarziu. Si conducerea va fi de vina daca nu il demite. Nu a facut nimic la nici o echipa la care a antrenat. Chiar nu vede nimeni?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sibian

Acum 4 ani

Herman-praf nu este decât o glumă urâtă. La fel ca sponsorii FDGR-iști. Sa speram ca anul acesta scăpăm de ambele panarame din Sibiu.
Raspunde

El Dorado

Acum 4 ani

Liga 1 o palarie prea mare pentru primaria sibiu. Cu atatea investitii in sport!
Raspunde

cuza

Acum 4 ani

...bine ca i.a premiat primaria ca sporivi ai anului . mi.e sila !
Raspunde

zexe

Acum 4 ani

De când a revenit impostorul Miriuță ca antrenor echipa nu a căștigat niciun meci. Am ajuns bătaie de joc pe Facebook, uitați una culeasă de acolo: „Mă plictiseam și am început să caut la TV un talk show politic, sau orice cu mue. Pe Antena 3, horoscop. Pe Realitatea, teleshopping. Plm, e sâmbătă după amaiza, îmi zic și dau să renunț. Încerc și pe Digi, poate, poate. Bingo, acolo era cu ****. Niște băieți îmbrăcăți în albastru, pesemne de la usereu, dădeau **** în iarbă la niște nemți. Splendoare, zic și mă apuc să mă uit. Prind și o finalizare în forță, de la un tânăr de culoare, direct la nemți pe piept. Excelent, îmi zic, mai ales că nu-mi plac nemții. Băieții în albastru, cică "voluntari" (pesemne dădeau **** pro bono) i-au încins pe nemțălăi timp de 90 de minute, cu unele trageri de timp, ca să-și tragă sufletul. La final, nemții au plecat și ****, și crăcănați, și s-au cărat în orășelul lor din Germania cu nume greu de pronunțat, Hermannstadt sau pe acolo.”
Raspunde

Colo

Acum 4 ani

D-le Miriuta vizionați casetele cu meciurile Sibiului sub conducerea lui Eugen Neagoe. Va vor ajuta sa așezați echipa in teren. Împreună cu d-l Muresan o sa transformați echipa asta în HERMANSTAO în loc de Sibiu (HERMANNSTADT)
Raspunde

ion

Acum 4 ani

schmbati-l domnilor pe Miriuta asta, nu-i bun de nimic si odata cu asta, aduceti niste jucatori mai buni sau pe aiia care au plecat.Sa il aduceti pe Dl Hizo, asa cum pe vremuri Galdeanu l-a adus pe Angelo Niculescu, amintiti-va anul 1986 si 1987 cand Inter-ul a intrat in A. Astia nu joaca nimic, eu asa jucatori slabi nu am vazut in viata mea.Ei fug si alearga paralel cu fotbalul, paralel cu terenul si cei mai grav paralel cu ei insisi. daca anul acesta scapa de retrogradare, insemna ca se petrece o minune DIVINA. SUCCES PE MAI DEPARTE!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus