X
raluca turcan (2)

Raluca Turcan: PNL are două obiective prioritare: anticipatele și buna guvernare

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că România ”nu își mai permite să stea la cheremul unui Parlament controlat de PSD” și susține că singura soluție pentru ieșirea din această criză politică sunt alegerile anticipate. ”Guvernul lucrează, Parlamentul blochează. Aceasta este singura preocupare a PSD să blocheze și să anihileze realizările PNL, pentru că acestea sunt în contradicție cu ce vor baronii roșii. Românii sunt cei care pierd dacă menținem perioada de incertitudine politică și, de aceea, cât mai repede trebuie îndepliniți toți pașii procedurali pentru a ajunge la alegeri anticipate. Dacă PSD va boicota votul de învestire de luni atunci va da dovadă, din nou, de o crasă iresponsabilitate și că este rupt de realitate”, a anunțat Raluca Turcan.

Liderul liberal susține că singurii care nu vor anticipate sunt pesediștii. ”Toată lumea își dorește anticipate: românii, mediul economic, partenerii instituționali, doar PSD NU. Inclusiv Agenția de rating Moody’s spunea în urmă cu câteva zile că alegerile anticipate au un efect pozitiv pentru rating-ul de țară. Dar nimic nu este întâmplător: deciziile foarte bune luate de guvernul PNL în doar 3 luni de zile de guvernare au avut efecte pozitive asupra mediului economic și acestea s-au văzut inclusiv în buzunarele românilor: De exemplu, un plin de carburant este mai ieftin cu 20 lei față de anul trecut datorită faptului că PNL a eliminat supraacciza și carburanții s-au ieftinit cu peste 32 de bani pe litru. Prețurile facturilor pentru energia electrică și pentru gazele naturale nu au mai crescut ca în ultimii ani, pentru că am eliminat taxele inutile introduse prin ordonanța lăcomiei. Au început să scadă și dobânzile la credite pentru persoanele fizice care vor să își cumpere o casă sau mașină – tot pentru că au fost eliminate prevederile nocive din OUG 114. Câștigul mediu salarial net a crescut cu 5,1% în decembrie, adică cu 161 lei, ajungând la 3.340 lei”, a mai spus Turcan.

Conform declarațiilor Ralucăi Turcan, indicele ROBOR la 3 luni continuă să scadă: de când PNL a preluat guvernarea, ratele românilor au scăzut în fiecare lună.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibianca

  Nu mai inebuniti lumea cu alegeri locale. Faceti un program de guvernere adevarat nu pe genunchi cu problemele reale din tara aceasta. In primul rend sa fie cetatenii acestei tari nu parlamentarii. o viata mai buna mai sanatoasa , Luati masuri sa nu ne plece copii afara, de ce nu va preocupa problema IMGB (al Coreiei de Sud) care ne da spitul, si alte intreprinderi mai ales cele din industria usoara (unde lucreza femeile). Unde vor gasii acesti oameni de lucru? Numai alegeri si buna guvernare. Ce inseamna pentru Dvs buna guvernare numai sa ne zambiti si interviuri, nimic serios pentru aceasta societate pe care o macinati din toate puterile?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  fan tataru

  Pentru cine vorbește pațachina asta? Și eu fac parte din “toată lumea” și nu-mi doresc alegeri anticipate. Nenorociților, ați făcut praf și ce mai rămăsese din leul românesc.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dumi

  Dintotdeauna obiectivele voastre (ale tuturor politicienilor) au fost doar pentru voi si clica voastra!!
  Noi ceilalti (pulimea) am fost obiective secundare sau deloc!!! Nu va e rusine sa mai iesiti si sa vindeti povesti??? Sunteti toti pe-o forma!! Secaturi ale parandaraturilor!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ion din Gusu

  Ciumă roșie e jos și defilam cu ciumă portocalie-albastra… Aceeași Marie cu alta pălărie. Ce credeați, voi romanilor, ca ăștia sunt mai buni?! Cine v-a spus? Date jos de pe scaun, ca vreau sa stau eu! Asta e! Și mai e ceva. Cine a condus operațiunea?! Herrul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact