X
supernova_49948600

Deschiderea celui de-al doilea mall al Sibiului, programată pentru a doua jumătate a anului 2020

Al doilea mall al Sibiului, Prima Shopping Center Sibiu – Supernova ar urma să fie deschis în a doua jumătate a anului 2020, potrivit economica.net.

208.000 metri pătrați de mall-uri se vor livra în țara noastră anul acesta, din care 9.000 metri pătrați vor fi la Sibiu, reprezentând cel de-al doilea mall din zona noastră. Denumit Prima Shopping Center Sibiu – Supernova, va cuprinde în primă fază un hipermarket și o galerie comercială și va fi deschis în apropiere de Hornbach.

Potrivit economica.net, cel de-al doilea mall al Sibiului ar urma să fie deschis în a doua jumătate a anului 2020.

Citește mai multe despre acest proiect aici – Începe construcția celui de-al doilea mall al Sibiului: Prima Shopping Center

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian

  Băieții aceștia de la Oasis ne amenință că își construiesc mall de prin 2008. Că cică ei sunt sibieni (austrieci) și că vor să investească capital la Sibiu. Anunțuri de genul acesta au făcut cam tot odată la 2 ani, în schimb, terenul respectiv a devenit din ce în ce mai acoperit de buruieni. Acum au pus un gard de sârmă pe o parte din el. Nu știu dacă acesta este vreun semn că s-ar mișca ceva. Știu doar că pe vremea când aduceau Obi pe terenul lor (dacă mai ține minte cineva acel magazin de bricolaj, unde acum funcționează Hornbach), era vorba că o să faca un proiect mai mare ca cel din Șelimbăr, cu Mall pe două niveluri, cinema, food court. Vreo 50.000 de mp doar mall-ul, fără hypermarket. Apoi au tot plimbat anunțul vreo 4 ani, s-au anunțat și alte proiecte anulate ulterior, ca cel din spatele teatrului, ajuns piată pustie de căsuțe din lemn (măcar nu mai e gropă de gunoi), iar ei au rămas la stadiul de “venim la anul”. Au încercat probabil să speculeze bursa, să își vândă acțiunile și să crească ilegal de mult valoarea acelui teren al lor, care are avantajul de a fi chiar la o ieșire de pe A1. Dar cam atât. La un moment dat negociau cu cei de la Coresi vânzarea terenului pentru un nou hypermarket Auchan. Doar că nu s-au înțeles la preț. Acum, că Sibiul are mall cu magazine suficiente (pentru puterea de cumpărare a locuitorilor), Coresi nu o să mai vină la Sibiu următorii 15 ani. Oamenii s-au trezit cu schema compromisă. Acum iar încearcă ceva, dar de deschis nu vor deschide nimic. Ei nu construiesc pe banii lor. Așteaptă să construiască pe banii altora și apoi să vândă la un preț crescut artificial, cum au făcut și cu Obi. Pe ei nu îi doare de chiriile mari încasate dintr-un parc de retail, că dacă îi durea, până acum amortizau investiția, dacă și construiau de prima dată. Ei vor să facă mulți bani din nimic. E ceva gen: am un teren pe care am reușit să pun mână păcălind niște proști, pe o sumă de genul 100-150.000 de euro și să vezi ce tun de 70 de milioane dau eu. Poate că acum mizează că încasează de la NEPI un 30 de milioane pe o hală de Carrefour. Asta pentru că NEPI clar își dorește monopol în județ pe clădiri de retail închiriate. Bineînțeles, ei construiesc pe banii asociaților. Că ei nu au bani, dar fac rost.

  Acum, dincolo de observația mea legată de cei de la Primavera sau Oasis, sau cum se numesc ei din 2008 încoace, Sibiului chiar i-ar trebui un al doilea parc de retail pe lângă cel din Șelimbăr. Asta pentru că zona aia e la 180% la orele de vârf, și noi încă avem cartiere întregi unde nu există măcar un Profi mai mare. Un hypermarket de tip Carrefour/Auchan, o galerie micută, cu câteva magazine ieftine, farmacii, companii de telefonie mobilă, o cofetărie, un spațiu de fast food cu 5-6 restaurante ieftine și populare. Se mai pot construi magazine cu spațiu mare, propriu, de tip Hervis, Deichmann, Pepco, Jysk, Altex în altă hală separată și cam aia e. Se mai împarte și lumea, se mai aerisește traficul și ajung și oamenii mai ușor la cele necesare.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Eu Lau

  @Sibian , in le gătită cu observația ta din ultima parte a comentariului sunt total de acord și chiar ar fi necesar cam ce ai enumerat tu acolo in zona respectivă.
  Numai bine tuturor!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Chiky

  Cel mai bine ar fi ca aceste articole să nu mai fie scrise la timpul viitor sau prezent caci s a vazut deseori că prezentul e un viitor trecut eşuat….ci la trecut si e mai credibil: s a facut ….s a dres….etc si e credibil ca se vede.Amintiri din astea din viitor…avem podul plin.Sa scrii doar ca sa justifici salariul de la o luna la alta….nu ne mai trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact