Marţi,
19.03.2024
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Elevi ai Colegiului Național Gheorghe Lazăr din Sibiu au plecat cu Erasmus+ în Italia

Elevi ai Colegiului Național Gheorghe Lazăr din Sibiu au plecat cu Erasmus+ în Italia

În cadrul proiectului european Erasmus+ intitulat CIAK! (Cinema, International Animations and Kids), 5 elevi de clasa a cincea ai Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, însoțiți de 2 cadre didactice, au participat la un schimb transnațional de bune practici împreună cu reprezentanți ai altor 4 țări (Portugalia, Turcia, Spania și Grecia) și ai gazdelor italiene în Chieti, Italia în perioada 3-6 februarie 2020.

Întâlnirea a cuprins mai multe ateliere de lucru, vizite de studiu, ore de curs susținute în limba engleză de profesori italieni și de cadre didactice de diferite discipline din țările proiectului, toate axate pe tema cinematografiei în general și a colonei sonore a filmelor în particular.

Programul întâlnirii a inclus, de asemenea, cunoașterea orașului Chieti la pas și a capitalei Roma, cu multiplele ei vestigii istorice și monumente de admirat – aici a fost vizitat și studioul de film Cinecitta, unul dintre cele mai mari din lume.

Proiectul CIAK! este o ocazie excepțională pentru elevii sibieni de a afla mai multe despre cinematografia europeană – acest parcurs va continua în Barcelona, Spania în luna mai, când va avea loc următoarea reuniune de proiect.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

////

Acum 4 ani

Acum i-a apucat proiectul, cand coronavirus face ravagii? Atatea plimbari aiurea!
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Alooo, au fost în perioada 3-6 februarie , scrie clar , dar daca citesti numai titlul...
Raspunde

dan

Acum 4 ani

atata ii duce mintea!
Raspunde

Dan

Acum 4 ani

Problema e ca orele de la clasele celor 2 "cadre didactice" insotitoare se pierd . Copii se bucura. Meditatiile infloresc. Toata lumea este fericita....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus