X
22-696x464

IPS Laurențiu Streza a fost numit cetățean de onoare al județului Brașov

Înaltpreasfințitul Laurențiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, a primit vineri titlul de cetățean de onoare al județului Brașov, alături de președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop.

La eveniment au fost prezenți directorul Colegiului Național „Andrei Șaguna”, Brașov, prof. Cezar Boghici, ministrul apelor, pădurilor și mediului, Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, primarul Municipiului Brașov, George Scripcaru, precum și alți invitați.

Autoritățile prezente au transmis mesaje de felicitare și au prezentat activitatea academică a celor doi noi cetățeni de onoare ai județului Brașov, precum și activitatea pastoral-misionară și duhovnicească a IPS Mitropolit Laurențiu. Ierarhul le-a mulțumit autorităților județului Brașov pentru titlul oferit și le-a oferit icoane, cărți și alte daruri.

Ceremonia de acordare a titlului a avut loc în Sala Festivă a Colegiului Național „Andrei Șaguna” din Brașov, în prezența autorităților centrale, județene și locale.

Sursa: mitropolia-ardealului.ro

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact