Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Bloc nou pe Calea Dumbrăvii

Bloc nou pe Calea Dumbrăvii

Consilierii locali ai Sibiului sunt chemați joi să aprobe documentația de urbanism necesară construcției unui nou bloc pe Calea Dumbrăvii.

Conform proiectului de hotărâre, publicat pe site-ul Primăriei Sibiu, noul bloc ar urma să fie construit la numărul 109 și va avea subsol, trei etaje și un etaj retras. În subsol vor fi amenajate 8 locuri de parcare.

Terenul pe care urmează a fi ridicată construcția are 392 metri pătrați. Procentul de Ocupare al Terenului va fi de 46,8%, iar Coeficientul de Utilizare propus este 2,1.

proiect bloc

În ultimii zece ani, Calea Dumbrăvii a devenit o zonă foarte atractivă pentru dezvoltatorii imobiliari, treptat blocurilor luând locul zonelor de case. Asta după ce în 2011 a fost aprobat un nou Plan Urbanistic General care permite un regim de înălțime mai mare pentru frontul stradal.

Mai multe detalii pe această temă găsiți aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

tudor

Acum 4 ani

773 mp utili si 8 locuri de parcare. Apartamente sa fie si rezulta o suprafata de 155 mp/apartament pentru a calcula 1,5 locuri de parcare/apartament... ca sa nu spun ca acum toti au cate 2 masini/familie. Suntem seriosi? Ok, continuam calculul si consideram ca o sa fie cladire de birouri - in asa un spatiu intra lejer 50 de oameni. Si sunt prevazute 8 locuri de parcare (!)
Raspunde

daniela

Acum 4 ani

evident :) de ce crezi ca s-a facut strada cu sesn unic, si nu doar asta, insa cum s-a ales directia de mers ! Nimic nu este inttamplator in Sibiu . si NU ne conduce psd-ul .
Raspunde

Titi

Acum 4 ani

Mai bine faci abonament la Tursib și poți câștiga un premiu la tombola clienților fideli. Și-ți rămân bani și de bicicletă. 2-3 mașini per familie chiar nu ajută pe nimeni...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Urban12

Acum 4 ani

Poate o sa fie locuri parcare si in spate, aproape toate noi de pe Dumbravii au gang / acces rutier in spate. Dute si vezi.
Raspunde

daniela

Acum 4 ani

ai citit si ca spune EXACT unde va fi parcarea, da?
Raspunde

Numb

Acum 4 ani

Sa se dea autorizatii doar daca fac si parcari, acesti "dezvoltatori".
Raspunde

2cents

Acum 4 ani

Intrebare retorica: oare cine a ticluit (si in final laudat) Planul Urbanistic General pentru zona asta in 2011?
Raspunde

rosu

Acum 4 ani

Solutia: nu se inmatriculeaza nici o masina la aceasta adresa. Simplu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus