X
Muresan stadion (7)

Conducerea FC Hermannstadt: Nu s-a pus nici o clipă problema falimentului sau insolvenței

Conducerea echipei de fotbal FC Hermannstadt din Sibiu reacționează la informațiile vehiculate în ultimele zile referitoare la iminența unei insolvențe sau chiar a falimentului.

Oficialii clubului sibian spun că datoriile sunt mult mai mici decât se credea și că ele au fost achitate marți în totalitate.

”Referitor la ultimele articole apărute în mediul online, cu privire la faptul că o firmă din Tg. Mureș solicită, cităm, ,,falimentul clubului F.C. Hermannstadt! Datorii de peste 50.000 lei (…)” și ,,Cerere de insolvență împotriva F.C. Hermannstadt.”, aducem următoarele precizări:

-suma datorată societății respective este de 14.625 lei, nu de peste 50.000 lei

-suma datorată societății respective a fost plătită în cursul acestei zile

-potrivit legilor în vigoare, nu s-a pus nici o clipă problema falimentului/ insolvenței clubului”, au transmis reprezentanții echipei într-un comunicat de presă.

Totodată, reprezentanții echipei țin să-i asigure pe suporteri că toată lumea depune eforturi însemnate pentru a atinge scopul asumat în acest moment, respectiv salvarea de la retrogradare.

”A.F.C. Hermannstadt regretă aceste neînțelegeri. De asemenea, transmitem suporterilor noștri că suntem cu toții (fotbaliști, staff sportiv & administrativ) angrenați în lupta pentru îndeplinirea obiectivului din acest sezon – evitarea retrogradării – și implicit în asigurarea unei atmosfere ideale pentru acest lucru. Prin urmare, toate eforturile noastre sunt orientate în acest scop”, au concluzionat oficialii FC Hermannstadt.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Fansb

  Prima problema a echipei este Muresan si Miriuta,cand am intrat in divizea A am avut o echipa mai buna ca acuma si un antrenor foarte bun,Muresan vine la Sibiu ca nu la vrut nimeni,incaseaza un sac de bani ptr.ce?…apoi declara la televizor ca maine s-ar intoarce la Cluj daca ar putea….Miriuta este adus de Muresan ca este prietenul lui nu ca ar avea vre-o treaba cu fotbalul,sta un pic se duce in Ungarea dovedind neinteresul de echipa Sibiana si este binenteles dat afara de echipa unguara ca nu are nici o treaba cu fotbalul si ce sa vezi e primit inapoi ca si cum nu sa intamplat nimic,un club bine organizat si bine condus nu ar mai fi acceptat asa ceva…

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Jardel Fundasul

  pai nu ba… voi nu dati faliment, ca va da primaria bani sa cumparati jardei de prin Africa sau Brazilia, pe banii nostrii…..apucati-va si faceti sport cu copiii, panaramelor, lasati spectacolul ieftin cu jucatori de alte natii, cumparati din banii nostrii sa joace fortbal sub numele orasului.
  Aiureala mai mare si risipa n-am pomenit… o gloata de incompetenti consuma bani total aiurea, in loc sa renovam niste scoli pe la sate pe banii aia sau sa investim in programe sportive pentru locuitorii orasului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact