X
spital urgenta SMURD ambulanta (3)

Spitalul Județean Sibiu: Italianul internat la infecțioase nu este infectat cu coronavirus

Reprezentanții Spitalului Județean Sibiu au anunțat în urmă cu câteva momente că, potrivit analizelor efectuate la Timișoara, italianul transportat ieri de urgență la spital de la aeroport nu este infectat cu coronavirus.

Potrivit rezultatelor analizelor trimise la Timișoara, turistul are doar o răceală. „Vă informăm că rezultatul analizelor de laborator efectuate la Timișoara pentru determinarea virusului 2019-nCoV  (coronavirus), la cetățeanul italian internat în cadrul Secției Clinice Boli Infecțioase a SCJU Sibiu este negativ”, a transmis Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Bărbatul va rămâne internat în  această noapte în cadrul secției, urmând ca mâine să fie, cel mai probabil, externat, arată sursa citată.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Nemer Nick

    Noroc chior.
    Ce s-ar fi intamplat daca era pozitiv si ceilalti pasageri din avion, pe care autoritatile nu i-au bagat in seama, ar fi infectat tot orasul ? Asemenea lipsa de profesionalism din partea autoritatii aeroportuare ne poate baga la necaz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact