Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Spitalul Județean Sibiu: Italianul internat la infecțioase nu este infectat cu coronavirus

Spitalul Județean Sibiu: Italianul internat la infecțioase nu este infectat cu coronavirus

Reprezentanții Spitalului Județean Sibiu au anunțat în urmă cu câteva momente că, potrivit analizelor efectuate la Timișoara, italianul transportat ieri de urgență la spital de la aeroport nu este infectat cu coronavirus.

Potrivit rezultatelor analizelor trimise la Timișoara, turistul are doar o răceală. „Vă informăm că rezultatul analizelor de laborator efectuate la Timișoara pentru determinarea virusului 2019-nCoV  (coronavirus), la cetățeanul italian internat în cadrul Secției Clinice Boli Infecțioase a SCJU Sibiu este negativ”, a transmis Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Bărbatul va rămâne internat în  această noapte în cadrul secției, urmând ca mâine să fie, cel mai probabil, externat, arată sursa citată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Spaghetini Alphonso

Acum 4 ani

Si-o fi luat omu' vreun sandwich din benzinarie cu salmonela traditionala... hai ca tot e mai bine.
Raspunde

Nemer Nick

Acum 4 ani

Noroc chior. Ce s-ar fi intamplat daca era pozitiv si ceilalti pasageri din avion, pe care autoritatile nu i-au bagat in seama, ar fi infectat tot orasul ? Asemenea lipsa de profesionalism din partea autoritatii aeroportuare ne poate baga la necaz.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus