X
ISU coronavirus 3

Starea italianului preluat de ISU de pe aeroport se îmbunătățește

Starea bărbatului de aproximativ 30 de ani, cetățean italian, care prezenta aseară simptome virale la coborârea dintr-un avion pe Aeroportul Internațional Sibiu, are o evoluție favorabilă față de starea în care a fost dus în cadrul secției Boli Infecțioase, potrivit ultimelor informații primite de la reprezentanții Spitalului Județean Sibiu.
„Bărbatul este în momentul de față asimptomatic, stabil, cu o evoluție favorabilă față de starea din momentul în care a fost adus în cadrul Secției Boli Infecțioase. Bărbatului i se efectuează testele uzuale de gripă și este atent monitorizat în cadrul secției, unde se află sub izolare. Probele pentru efectuarea analizelor specifice au fost transmise la Spitalul Clinic din Timișoara și se așteaptă transmiterea rezultatelor”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al spitalului.
Vă reamintim că un italian, de aproximativ 30 de ani, a prezentat simptome virale în momentul în care a coborât dintr-un avion pe Aeroportul Internațional Sibiu. Acesta a venit pe ruta Veneția – Viena – Sibiu, după cum au precizat reprezentanții ISU Sibiu. De pe aeroport a fost preluat de autorități și izolat preventiv în condiții de siguranță la Secția Boli Infecțioase. Găsiți mai multe informații AICI.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact