Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Un tânăr băut a intrat cu mașina într-un cap de pod

Un tânăr băut a intrat cu mașina într-un cap de pod

Un bărbat de 25 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod, în afara localității Agnita. Polițiștii au descoperit că tânărul consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Incidentul s-a petrecut ieri seară, în jurul orei 23. În timp ce conducea un autoturism pe DJ 106, în afara localității Agnita, într-o curbă ușoară la dreapta, șoferul de 25 de ani din satul Coveș a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara carosabilului, lovind un cap de pod. Evenimentul a dus la rănirea ușoară a șoferului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

În urma testării alcoolscopice a celui aflat la volan a rezultat o concentrație de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, respectiv vătămare corporală din culpă.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Agnita.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus