X
farmacie

Controale la farmaciile din Sibiu, după creșterea prețurilor la măștile sanitare

Comisariatul Județean de Protecția Consumatorilor Sibiu efectuează astăzi controale în farmaciile din județul nostru, pentru a verifica dacă prețurile măștilor sanitare au fost crescute conform legii. Acolo unde vor găsi nereguli, inspectorii vor aplica sancțiuni.

În contextul creșterii bruște a prețurilor pentru măștile sanitare, la nivel național, potrivit conducerii Comisariatului de Protecția Consumatorului Sibiu, inspectorii instituției verifică dacă aceste modificări au fost făcute conform legii.

„Nu a primit sesizări cu privire la lipsa măștilor de protecție, dar avem o tematică venită fulger în dimineața aceasta, prin care vom verifica la toate farmaciile din județ dacă s-a respectat legislația cu privire la protecția consumatorilor în ce privește prețurile. Au fost sesizări în alte comisariate că se mai găsesc măști dar cu prețuri de câteva sute și chiar mii de ori mai mari decât fuseseră cu o zi-două înainte. Prețul nu poate fi schimbat de azi pe mâine, este o procedură anume. Vom aplica sancțiunile corespunzătoare, acolo unde se va impune”, arată reprezentanții Protecției Consumatorului Sibiu.

Reamintim faptul că o investigație privind comportamentul companiilor care comercializează produse şi echipamente de protecţie medicală, în contextul scumpirii masive a acestora, a fost demarată și de Consiliul Concurenţei.

Citește mai multe aici: Consiliul Concurenţei investighează scumpirea excesivă a măștilor medicale

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact