X
site drumuri si poduri

Drumuri și Poduri Sibiu, în luna februarie: peste 2.500 de tone de material pentru combaterea efectelor poleiului

Comandamentul de iarnă constituit la nivelul societății Drumuri și Poduri SA Sibiu calculează că pe perioada lunii februarie au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant pe drumurile județului.

Pentru a asigura circulația în bune condiții pe cei aproape 1.000 de km de drumuri județene din județul Sibiu, reprezentanții Drumuri și Poduri SA arată că a fost nevoie de intervenții din toate cele cinci baze pentru combaterea efectelor poleiului. Cele mai mari cantități de material antiderapant au fost folosite din baza de la Sibiu (1.850 de tone), urmată de bazele din Cîrța (220 de tone), Agnita (180 de tone), Dumbrăveni (170 de tone) și, respectiv, Șeica Mare (160 de tone).

Tot pentru asigurarea siguranței circulației, echipele de muncitori ale societății deținută de Consiliul Județean Sibiu au montat parapete metalice pe drumurile județene 105 G (zona Racovița), 106 G ( zona Miercurea Sibiului – Apoldu de Jos), 143 D (zona Săcel – Mag) și, respectiv, 142 A (în zona satului Curciu). Pe drumul județean 106, cel care leagă Sibiul de Agnita, și în zona Dumbrăveni au fost montate indicatoare noi.

Atunci când vremea a permis, echipele de muncitori ale societății au desfășurat și lucrări de întreținere prin curățirea mecanică a șanțului aferent DJ 143A (în zona Laslea), prin curățirea rigolei și a acostamentului aferent drumului județean 106 între Sibiu și Cornățel, precum și o serie de lucrări de defrișare pe marginea drumurilor județene 106 G (Apoldu de Jos – Ludoș), 141 A (Șeica Mare – Vecerd), 142 A (Dârlos – Curciu), 106 (Agnita – Marpod).

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact