X
indicatoarele-de-la-intrarile-in-judet-au-fost-reabilitate-foto-33712

Patru comune din județ vor fi cadastrate gratuit, din bani europeni

Comunele Bazna, Hoghilag, Jina și Valea Viilor din județul Sibiu vor fi cadastrate integral din fonduri externe nerambursabile, anunță Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI). Instituția va lansa licitațiile în această primăvară. ANCPI va organiza două proceduri de atribuire pentru realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor din 246 de unități administrativ – teritoriale (UAT) în luna aprilie. Finanțarea este asigurată din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 (POR).

ANCPI este beneficiar al Proiectului major „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România” are o valoare de aproximativ 313 de milioane de euro și vizează realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor pentru o suprafață de aproape 5,8 de milioane de hectare din 660 de UAT-uri situate în zone rurale ale României.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact