Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Primăria Sibiu a contractat modernizarea a încă 7 străzi de pământ din cartierele Tilișca, Lazaret, Țiglari și zona Obor

Primăria Sibiu a contractat modernizarea a încă 7 străzi de pământ din cartierele Tilișca, Lazaret, Țiglari și zona Obor

Primarul Astrid Fodor a semnat miercuri, 26 februarie, două contracte pentru modernizarea a șapte străzi de pământ. În urma unor proceduri de achiziție contractele pentru ambele loturi au fost adjudecate de firma SC Total NSA AG Construct SRL Sibiu.

“Anul trecut am contractat lucrările de modernizare a 23 de străzi de pământ, iar săptămâna trecută am semnat contractul pentru încă șapte străzi. La acestea se va adăuga modernizarea altor șapte străzi pentru care procedura de contractare a lucrărilor este în curs în prezent. Prin urmare, în total, anul acesta vom începe lucrări pe 44 de străzi din Sibiu, etapizat, pentru a gestiona eficient șantierele și pentru a nu cauza disconfort în traficul din zonele respective.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

  • Pachetul Tilișca – Obor – Lazaret include străzile Poiana Sibiului, Macului, Lăcătușilor și crearea unui racord rutier între străzile Tălmăcel și Litovoi, inclusiv consolidarea zidului de sprijin. Termenul de execuție a lucrărilor este de 6 luni, valoarea investiției fiind de 1,51 de milioane de lei.
  • Pachetul zona Țiglari III include străzile Dulgherilor, Mesteacănului și Maierilor. Termenul de finalizare a acestor lucrări este de 6 luni, iar valoarea investiției se ridică la 3,55 milioane lei.
Pe toate aceste străzi vor fi realizate lucrări de modernizare ample: amenajarea carosabilului și a trotuarelor, reabilitarea rețelelor de apă și canalizare, instalarea unui sistem de iluminat public modern, cu corpuri eco-eficiente cu LED și amenajarea canalizației metropolitane pentru coborârea cablurilor suspendate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Riveranul

Acum 4 ani

Speram sa va apucati o data de str Lacatusilor !!! E ca la tara in anii 30 !
Raspunde

Iooo

Acum 4 ani

E ca la tara pentru ca este ulita nu strada :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus