X
catuse arestat

Bărbați reținuți după ce au intrat în două case și au furat bunuri de 20.000 de lei

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 36 de ani, au fost reținuți de polițiștii sibieni, după ce s-a descoperit că au intrat prin efracție în două imobile din Nou Român și au furat bunuri de 20.000 de lei.

Suspecții, domiciliați în localitatea Fofeldea, au fost reținuți ieri, fiind cercetați penal sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de furt calificat. Cei trei sunt bănuiți că, în cursul nopții de 12/13 februarie, ar fi pătruns prin efracție în două imobile de pe raza localității Nou Român de unde ar fi sustras mai multe bunuri în valoare de 20.000 de lei, recuperate în totalitate de către polițiști în urma perchezițiilor domiciliare efectuate în cursul zilei de ieri în localitatea Fofeldea, transmit polițiștii sibieni.

Presupușii autori au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos.

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact