X
cale ferata cnair

CNAIR modernizează trei treceri de nivel cu calea ferată în județul Sibiu

CNAIR anunță joi lansarea proiectului de amenajare a trecerilor la nivel cu calea ferată, un proiect pe fonduri europene nerambursabile, prin POIM 2014 – 2020.

”Anul acesta vom reuși să reamenajăm 11 astfel de intersecții, iar în decurs de doi ani vom reamenaja în total 34 de treceri la nivel cu calea ferată în cele 5 județe de care răspunde DRDP Brașov”, arată reprezentanții companiei.

În județul Sibiu, cele trei treceri modernizate se află pe raza localităților: Copșa Mică, Agârbiciu și Ruși-Șeica Mare.

cnair cale ferata

”Proiectul constă în montarea de stâlpi de iluminat cu încărcare solară, montarea de stâlpi pentru delimitarea sensurilor de circulație, semnalizare rutieră orizontală (simboluri preformate și benzi rezonatoare din marcaj rutier), marcaj tip covor antiderapant (se va realiza pe o distanță de 50 m, între barieră și indicator). Sperăm că prin acest proiect o să reușim să îmbunătățim siguranța circulației pe drumurile naționale pentru că aceasta este unul dintre obiectivele noastre principale”, mai transmit reprezentanții CNAIR.

cnair drum

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian

  Dar trecerea de pe Calea Turnisorului cine trebuie sa o faca ? NATO ? bunica Izabela ? talibanii ? parca trecem un sant desfundat si ganditi-va ca trec sute de masini zilnic pe acolo adica ,da voi nu ganditi am uitat – voi edili ai Sibiului….

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Verde

  Trecerea la nivel cu calea ferată de la Mohu si cea de la intersecția DN cu drumul Cisnadiei pe cand vor fi reabilitate? Ca ne scutură toți nervii.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact