Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Companie sibiană de comerț on-line, investiție de 2 milioane de euro

Companie sibiană de comerț on-line, investiție de 2 milioane de euro

Unul dintre cele mai mari magazine online de sisteme de securitate din România, conform cifrei de afaceri, a anunțat investiții de 2 milioane de euro în acest an pentru a susține creșterea vânzărilor cu 20%. Atu Tech, societate cu sediul în Sibiu, anunță că cea mai mare parte a investițiilor va fi direcționată către creșterea stocurilor prin diversificarea portofoliului de produse, scrie start-up.ro. ”În 2019 am dublat stocurile de produse din portofoliul Atu Tech, iar anul acesta le vom majora cu 50%, pentru a reduce și mai mult timpii de livrare rapidă a comenzilor, să putem oferi clienților prețuri mai bune, la un portofoliu diversificat de produse, dar și pentru a acoperiri cererea din piață”, a declarat pentru publicația on-line, Sorin Felea, director Atu Tech.

Atu Tech a înregistrat anul trecut vânzări de 43 de milioane de lei (9 milioane de euro), în creștere cu 37% față de anul anterior și estimează pentru 2020 o creștere a business-ului de 20%.

Magazinul online comercializează peste 4.000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, automatizări porți, interfoane și videointerfoane, sisteme anti incendiu și de sonorizare, instalații electrice, rețele și telefonie. Atu Tech dispune de o rețea de peste 600 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel național.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Cornelia

Acum 4 ani

Sunt curios daca cineva are montat sistemul de la King Gates (poarta batanta) sa zicem versiunea cu 1 brat pt porti grele, si daca e fiabil (ma refer sa il aiba montat de ceva timp si sa fie fara probleme). Mulțumesc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus