X
1280x670-10-80

Companie sibiană de comerț on-line, investiție de 2 milioane de euro

Unul dintre cele mai mari magazine online de sisteme de securitate din România, conform cifrei de afaceri, a anunțat investiții de 2 milioane de euro în acest an pentru a susține creșterea vânzărilor cu 20%. Atu Tech, societate cu sediul în Sibiu, anunță că cea mai mare parte a investițiilor va fi direcționată către creșterea stocurilor prin diversificarea portofoliului de produse, scrie start-up.ro. ”În 2019 am dublat stocurile de produse din portofoliul Atu Tech, iar anul acesta le vom majora cu 50%, pentru a reduce și mai mult timpii de livrare rapidă a comenzilor, să putem oferi clienților prețuri mai bune, la un portofoliu diversificat de produse, dar și pentru a acoperiri cererea din piață”, a declarat pentru publicația on-line, Sorin Felea, director Atu Tech.

Atu Tech a înregistrat anul trecut vânzări de 43 de milioane de lei (9 milioane de euro), în creștere cu 37% față de anul anterior și estimează pentru 2020 o creștere a business-ului de 20%.

Magazinul online comercializează peste 4.000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, automatizări porți, interfoane și videointerfoane, sisteme anti incendiu și de sonorizare, instalații electrice, rețele și telefonie. Atu Tech dispune de o rețea de peste 600 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel național.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Cornelia

    Sunt curios daca cineva are montat sistemul de la King Gates (poarta batanta) sa zicem versiunea cu 1 brat pt porti grele, si daca e fiabil (ma refer sa il aiba montat de ceva timp si sa fie fara probleme). Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact